Петрову отмицу смислили његови другови

Дјечак Петар Митровић (13) из Старе Пазове је од синоћ је напокон на безбједном, 20 сати након што је породица страховала шта ће се десити са њиховим сином.

Србија 28.10.2019 | 08:28
Петрову отмицу смислили његови другови
Када је Петар изашао из аутомобила којим га је довезла полиција, зачули су се јецаји и јауци родитеља када су га видјели. 

– Дјете има повреде на лицу, има и на тијелу, врату, рукама, јер су га везивали ланцима. Није нигдје исјечен – рекла је за Телеграф породица дјечака.

Међутим, на сву срећу, дјечака нико није тукао. Повреде је задобио када је схватио шта се дешава, да ће га отети. Тада је покушао да побјегне од киднапера, али су га они савладали и одвели.

На дјечакову срећу, полиција је разоткрила нападаче и ухапсила их, а Петра спасила.

Како Телеграф пише, дјечак не познаје отмичаре, не зна ко су.



– Када су га довезли синоћ у полицијску станицу Петар није био уплашен. Отмичаре није препознао, заиста не зна ко су – рекли су нам чланови његове породице. 

Да подсјетимо, дјечак је виђен последњи пут у Змај Јовиној улици у центру Старе Пазове, од тада му се губи сваки траг. Прије нестанка је послао поруке брату.

Петар је, према ријечима његовог оца, непосредно прије но што је нестао, био у контакту са братом, а затим је услиједио и телефонски разговор са мајком. Ипак, пред сам прекид тог позива, дјечак је изговорио: “Скидајте ми повез с очију”.

Петра Митровића (13) полиција је пронашла у напуштеној кући у насељу Белегиш.

Како Блиц незванично сазнаје, сматра се да иза отмице стоје његови другови који су га уцијенили и да је он постао њихов дужник.

Његови пријатељи знали су да је Петар из најимућније породице, те су се тако досјетили и сковали план отмице.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Узбуна

28.10.2019 07:40

Страшно, од малих ногу се уче криминалним пословима. Да ли су томе допринијели утицај интернета, насилних филмова, или недостатак бриге породице,... школе, или друштва, суштина је пропадање моралних, хуманих и људских особина? Да ли ће, послије свега, неко из власти предузети икакве законске мјере, у смислу будућег превенирања оваквог понашања, уопште???

ОДГОВОРИТЕ
Name

денис

28.10.2019 08:20

То су сигурно будуци политицари.Вјероватно тренирају за будуцност.

Name

Тацка

28.10.2019 08:39

Шта дијете од 13 година ради у 23 цаса на бициклу у граду без надзора родитеља?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свети..

28.10.2019 11:18

Овде се несто не уклапа..Верујем да је све организовано..ради популизма

Name

ре

29.10.2019 08:34

И мени овде несто смрди. Цак превисе да се вец није десио обрт у прици. Уверен сам да следи. Несто се овде ваља иза брда.......

Name

мими 53

28.10.2019 08:42

Цим су они од тог узраста кренули путем теског криминала они су одабрали свој зивотни пут. Од овог момента сасвим разумијем америцки закон ,који казе да се малољетник мозе осудити и на најтезу казну као н.п.р. у овом слуцају. Нека се врси Бозја правда.

ОДГОВОРИТЕ