Мушкарца убила тракторска корпа код Ваљева

У две саобраћајне незгоде које су се догодиле у ваљевском крају један тракториста је погинуо, док је други задобио тешке повреде.

Србија 26.10.2019 | 13:21
Мушкарца убила тракторска корпа код Ваљева
Како сазнајима, Томислав К. (72) из ваљевског села Близоње изгубио је живот приликом намештања тракторске корпе. До несреће је дошло на њиви недалеко од његове куће, када се у току вожње са трактора откачила метална корпа.

Када је видео да је корпа спала он је сишао са трактора, који је остао упаљен, и покушао да закачи корпу за трактор. Међутим, приликом намештања корпе она је, највероватније, одскочила, пала му на груди и свом тежином притисла га за трактор. Несрећни човек је остао мртав на лицу места.
 
У другој саобраћајној незгоди на локалном путу између ваљевског села Миличиница и Коцељеве тешко је повређен тракториста Обрен. Ј. (36) из села Стапар, надомак Ваљева.

Како незванично пише поменути лист, он је задобио тешке телесне повреде када је у току вожње, из још увек неутврђених разлога, дошло до превртања трактора. Повређени мушкарац је превезен у ваљевску болницу где су му лекари констатовали прелом ребара и карлице.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар