Нови рат на естради! Иван жестоко одговорио Дари!?

Дара Бубамара поткачила је неколико својих колега, међу којима је и Иван Гавриловић, рекавши да они не постоје на музичкој сцени, на шта јој је он жестоко узвратио.

Забава 26.10.2019 | 12:08
Нови рат на естради! Иван жестоко одговорио Дари!?
- Нисам сујетна. Свако ко пева на истим местима као и ја мој је колега. Е сад, видећемо хоће ли опстати. Током каријере дуге 25 година много њих је нестало са сцене, на пример Моби Дик, Иван Гавриловић, Жељко Шашић... А ја сам и даље ту - самоуверено је изјавила певачица, а Иван је за Курир рекао шта мисли о њој.



- Знам да је она увек ту и то по сваку цену. И мастурбирајући пре спота и разним лудачким идејама како да плати уз помоћ мушкараца који се ложе на курве певачице и тако им донирају хиљаде евра за песме, кола, ванредне услове живота, које она у овом времену показује поносно као да је то зарадила крвавим радом. Какво је то застрањење ума кад се хвали како је поносна на то што је још увек ту, гурајући прсте у свој полни орган само да би изигравала порно-звезду, гледајући Северинин порнић, који је заиста филмски класик за све ове у покушају. Она им је кева у сваком погледу - каже Иван и наставља:

- Лако је бити ту кад не бираш средства и газиш преко мртвих и прошлих фрајера и мужева које је тако навукла и платила хиљаде пластичних операција само да се не види то ниско тежиште које је увек имала и имаће јер је тако грађена, да јој је гуза увек била велика уз кратке ноге, које, нажалост, није могла да продужи. Ту су шестице гузни имплантати, уста пуњена да зову на орални секс уз, морам да признам, сјајан глас, који више није битан. Ја сам ту где треба, с мојим друговима, синовима од 20 и 17 година, и госпођом која је секс-симбол за такве сподобе.



Гавриловић, како каже, ужива у плодовима своје каријере и да редовно добија понуде да се појави да отпева само три песма што наплаћује 500 €.

Извор:Курир.рс Фото: Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар