Милојевић: Опоравили смо се од Тотенхема!

Милојевић о странцима Звезде: Није како смо замислили, али ово није игрица! "Стојим иза сваке своје одлуке, а сви имају право на мишљење".

Фудбал 25.10.2019 | 17:30
Милојевић: Опоравили смо се од Тотенхема!
Убедљив пораз на гостовању Тотенхему је архивиран. На дневном реду Црвене звезде је поново Суперлига и гостовање Раднику у Сурдулици у суботу од 15.30 часова (пренос на ТВ Арена спорт).

Очекивано, на конференцији за новинаре пре те утакмице новинари су још једном тражлии од тренера Владана Милојевића коментар меча у главном граду Енглеске, где су црвено-бели примали гол за голом и доживели један од најтежих европских неуспеха.

У осврту на тај меч, Милојевић је био делимично сагласан с оценом да је променио тактички приступ. И нагласио је да ту одлуку не би променио.

"Стојим иза сваке одлуке коју донесем. Свако има право на мишљење, а на мени је да вредно радим и да будем одговоран за оно како Црвена звезда изгледа на терену. Одиграли смо утакмицу, изгубили и то је сада иза нас. Порази су саставни део игре, а ко сматра другачије, никада се није бавио спортом. Нико не може да гарантује победу у свакој утакмици. Постоје сусрети који не испадну онако како сте ви замислили, али пораз мора да нас учини јачима. Играли смо коректно, имали доста шутева у оквир гола, али је резултат изостао. Некада се деси да немамо много ударац у оквир гола, али успемо да остваримо позитиван резултат. Све у свему, утисци се сабирају на крају сезоне", рекао је Звездин тренер у петак на стадиону "Рајко Митић".

Такође, Милојевић је коментарисао и наступ странаца, који нису направили разлику и још једном

"Чињеница је да се још увек нису адаптирали на прави начин и да је наш ритам такав да немамо много времена. Ми очекујемо да све буде онако како смо замислили, али ово није видео игрица. Треба бити стрпљив са њима. Лично верујем у њих и сигуран сам да ће показати квалитет", додао је он.

Анализирајући "густ" распоред, шеф струке црвено-белих рекао је да је његов тим опорављен од меча против Тотенхема.

"Мислим да ће се наша позитивна реакција видети на сутрашњем мечу. Сваки пораз треба да нас учини јачим. Играње Лиге шампиона против великих екипа је бенефит, залог за будућност и за оно где желимо да будемо. У овом тренутку играмо против тимова које имају нешто чему ми тежимо. На нивоу најелитнијег европског такмичења, грешке се кажњавају. Имамо искуство од прошле године и треба нам што више оваквих утакмица".

У коментару квалитета наредног ривала, тренер шампиона рекао је да Сурдуличани играју из кола у коло све боље.

"Играли су добро и на почетку сезоне, али нису имали резултат. Долазак мог колеге Ванића је позитивно утицао на Радник. Ради се о стручњаку који познаје ову лигу, правио је добре резултате, унео је своју филозофију и промена се показала добром. Победили су ТСЦ који је хит овогодишњег првенства. Радник је екипа која игра добро на свом терену, а Сурдулица је град који живи за фудбал, тако да очекујем веома добру атмосферу на трибинама. Наравно, очекујем да будемо на нивоу и да пружимо квалитетну партију. Поновићу да је првенство наш приоритет", још једном је нагласио Милојевић током конференције.

Црвена звезда улази у предстојеће коло као лидер, са четири бода више од Војводине и Чукаричког, а седам поена предности у односу на Партизан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар