Скаут Јувентуса гледао Страхињу Павловића...

Задовољан отишао у Торино! Партизан није одушевио само навијаче у четвртак увече против Манчестер јунајтеда, већ и бројне скауте европских клубова.

Фудбал 25.10.2019 | 21:18
Скаут Јувентуса гледао Страхињу Павловића...
Бројни фудбалски менаџери и скаути највећих европских клубова били су прошле ноћи у Хумској и гледали дуел Партизана и Манчестер јунајтеда у 3. колу Лиге Европе (0:1).

Пре свега, на њиховом скенеру били су млади и перспективни фудбалери "парног ваљка", од којих је један већ дуго на цени и мети западноевропских клубова.

Реч је о Страхињи Павловићу!

У ложи стадиона у Хумској седео је скаут Јувентуса и његово интересовање било је везано управо за младог штопера црно-белих, чији трансфер у Лацио прошлог лета, иако је практично био завршен, није реализован.

Тада је наводно запело на лекарском прегледу у Риму, када је установљено да Страхиња има срчани проблем. Сви даљи прегледи, и у Србији, али и код најбољих доктора у Европи, утврдили су да Павловић нема здравствених препрека да се бави фудбалом.

Можда ће управо због тога Лацио остати без једног од најталентованијих одбрамбених играча на свету, а да невоља буде још већа, према реакцији и импресијама скаута "Старе даме", не би чудило да у наредном прелазном року Павловић постане члан Јувентуса.

Чини се да је управо оперативац торинског клуба најзадовољнији виђеним на утакмици напустио стадион, иако су на трибинама у Хумској биле његове колеге из других европских клубова, које су се такође занимале за 18-годишњег дефанзивца Партизана. Али, предност се у оваквим ситуацијама даје Јувентусу, који је, без дилеме, увек спреман да улаже у будућност клуба не штедећи притом новац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар