Северину суд прогласио кривом за насиље у породици!

Певачица Северина Којић осуђена је за насиље у породици у загребачком суду због тога што је упутила стравичне претње српском бизнисмену Милану Поповићу, с којим има сина Александра.

Забава 25.10.2019 | 18:00
Северину суд прогласио кривом за насиље у породици!
Поповић је због претеће поруке коју је добио мејлом од Северине поднео пријаву за насиље у породици, а у којој га омаловажава, вређа и назива погрдним именима, те наводи на које начине би му наудила, што је на суду и утврђено.

Наводно, 24. октобра одржано је суђење у Општинском прекршајном суду у Загребу, на којем је суд окривио Северину за насиље у породици. Према наводима извора упућеног у случај, у пресуди је наведено да је певачица против Милана Поповића починила психичко насиље, које је код жртве проузроковало повреду достојанства и части.

- Северина је оптужена за насиље у породици зато што је Милану послала претећи мејл, у којем га је упоредила са Адолфом Хитлером, наводећи да је и Хитлера неко волео. Наводила је и да би му поломила говнарске кости, те да такве као што је он силују у затвору - прича извор упућен у случај и додаје да ће певачица морати да сноси трошкове.

- Северина је у обавези да плати трошкове прекршајног поступка од 3.000 куна, то јест 45.000 динара, у року од 30 дана или ће, у противном, трошкови бити присилно наплаћени.

Северина у мејлу писала: Милане, ти си луд и манит човек

Део спорног мејла који је Северина упутила Милану, а због којег је, између осталог, осуђена за насиље у породици.

- Од мог сина желиш да направиш болесника. Милане, ти си луд и манит човек, не знаш да будеш родитељ. Имаш перфидан и злочест ум, а на крају испадаш глуп. Опседнут си са мном, желиш да ме видиш по сваку цену, па макар то било и на суду. Ти си манијак и психопата јер ниси здрав. Радо бих те налемала по тим говнарским костима. Такве беднике који то раде жени и детету силују у затвору. Ти си најнижи ступањ организма, неколико степена већи од амебе и загађујеш овај свет. Ти си биће које се није развило у човека. Имаш масну косу, луд поглед и у теби чучи легло гнева и беса. Повраћа ми се када те видим, али то је мој грех. Помислим у себи боље Милан, него рак.



Подсетимо, Поповић је у јуну пријавио Северину Центру за социјални рад у Загребу за насиље у породици. Тачније, Миланов адвокатски тим предочио је челницима Центра за социјални рад Северинине увреде које је изнела на рачун оца свог детета и тиме извршила породично насиље. Повод њених претњи било је то што јој је Поповић наговестио путем мејла да је требало да му јави да њихов син има заказан лекарски преглед.

- Милан је написао Северини да је одвео дете на редовно превијање стопала због инфекције коју има већ неко време и констатовао да му она није јавила време када је малом Александру био заказан преглед. Након његовог мејла је на Поповићев рачун изнела салву увреда.

Извор:Курир.рс/С.телеграф/Фото Курир

Коментари / 0

Оставите коментар