Од помирења ништа! Дара оплела по Секи!

Дара Бубамара каже да ће Бог казнити њену бившу најбољу другарицу Секу Алексић за све зло које јој је учинила!

Забава 25.10.2019 | 17:00
Од помирења ништа! Дара оплела по Секи!
Фолк звезде су се посвађале још у априлу прошле године, кад је Сека заказала концерту београдској Арени само седам дана пре Дариног.

Годину и по касније поново су наступале једна за другому београдском ноћном клубу. Дара је рекла да трудницама није место у задимљеним клубовима и кафанама, као и да би Секин супруг Вељко Пиљикић требало да финансијски обезбеди своју жену како не би морала да ради!

- Трудне жене не би требало да певају! Секи није место у кафани. Свирке почињу у два ујутру, превише је задимљено... Све то може да утиче на бебу! Док сам носила Косту, тадашњи супруг Милан Кесић ми је рекао: "Нема певања!". Мушкарац треба да брине ожени и финансијама. Имам дивног сина управо зато што сам годину дана паузирала. Нисам преживљавала стрес који доноси естрада. Не разумем како Сека не може да одвоји годину дана слободно?! Зар је толика криза с парама?!



Да ли си срела Секу после свађе?

"Једном на аеродрому. Кад једном прецртам неког, то је за сва времена! Никада се нећемо помирити! Издала ме је као пријатеља и ударила на моју каријеру. То је била зла намера, али има Бога, све ће да јој се врати!

-Нисам сујетна. Свако ко пева на истим местима као и ја мој је колега. Луну сам упознала док је била девојчица. Она је добра душа, али је пропатила. Саветовала сам је да гура напред и снима песме јер је талентована. Ма већ је успела пошто наступа. Е сада, видећемо хоће ли опстати. Током каријере, дуге 25 година, много њих је нестало са сцене, на пример "Моби Дик", Иван Гавриловић, Жељко Шашић... А ја сами даље ту!

Извор:Курир.рс/Информер/Фото:курир/Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар