Кецмановићу позивница у град моде!

Највећи српски тениски таленат обезбедио учешће на престижном такмичењу у Милану за најбоље светске играче до 21 године!

Тенис 25.10.2019 | 22:45
Кецмановићу позивница у град моде!
Наш најсјанији тениски таленат, момак који се већ другу сезону пробија кроз АТП џунглу добио је синоћ још једну потврду ванредног квалитета.

Наиме, потврђено је да ће Миомир Кецмановић, али и италијански ас Јаник Синер дефинитивном учествовати на завршном турниру НеxтГен у Милану где прилику да се покажу имају најбољи светски тенисери до 21 године. Њих осморица ће се борити у престионици моде, седам по пласману, а осми најбољи млади домаћи ас, у овом случају Синер.

На треће по реду такмичење у Милану, који се игра од 5. до 9. новембра у хали на трвдој подлози за наградни фонд од 1.397.400 евра након одустајања због повреде Канађанина Феликс Оже Алијасим иду: Алекс де Минор (Аустралија), Денис Шаповалов (Канда), Франсес Тијафон (САД), Каспер Руд (Норвешка) 931, Кецмановић, Синер и Уго Имбер (Француска). Остала је још једна позиција коју ће по свему судећи приграбити Швеђанин етиопског порекла, Микаел Имер.

Титулу неће бранити Грк Стефанос Циципас који се изборио за учешће на завршном мастерсу за "велике", у Лондону.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар