Вучелић: Партизан игра фудбал, а судија као да је залутао из Суперлиге!

Председник Партизана Милорад Вучелић честитао је играчима и стручном штабу на одлилној игри против Манчестер јунајтеда. О судији: "Као да је залутао из нама познатог првенства. . . "

Фудбал 25.10.2019 | 14:58
Вучелић: Партизан игра фудбал, а судија као да је залутао из Суперлиге!
Партизан треба да буде поносан на то како се супротставио Манчестер јунајтеду, једном од најбољих, најуспешнијих и најбогатијих клубова на свету. Црно-бели не да нису били у подређеном положају, већ су били бољи готово током целог меча, упоутили су много више удараца на гол, имали су и стативу... 

Баш као што су поједини навијачи Манчестера рекли за МОНДО уочи утакмице "победићемо... ваљда", тако је и изгледао Манчестер пред моћним "Парним ваљком". Детаљ када Сејдуба Сума "ломи кичму" најскупљем дефанзивном фудбалеру на свету Харију Мегвајеру, иначе капитену Манчестера, већ је хит на друштвеним мрежама, а и многи навијачи Манчестера признају: "Партизан нас је самлео".

И председник црно-белих Милорад Вучелић констатовао је оно што је видео цео свет - Партизан је био бољи.

"Честитам фудбалерима Партизана, стручном штабу, играли су изванредно, били надмоћни, били смо бољи од Манчестера.Нажалост, изгубили смо голом из пенала и једино што је изгледало лоше јесте да је неки судија, из нама познатог првенства, залутао да суди ову утакмицу и Партизан оштетио за чист пенал. Али, ја не могу да се отмем утиску, ипак је то највећи клуб на свету, да је Партизан доминирао и био бољи тим на терену", рекао је Вучелић за "Данас цонференце центар" одмах после меча.

Вучелић је имао замерку на реализацију, али је и поред тога ускликнуо: "ПАРТИЗАН ИГРА ФУДБАЛ!".

"Њихов голман је чудесно одбранио ударац Асана пред крај меча, имали смо стативу....Ето, наша пословична неефиканост у Европи. Задовољан сам, иако смо изгубили. Очекивао сам нерешено, да вам искрено кажем, али Партизан је импоновао, Партизан има игру, Партизан игра фудбал. Овако се игра фудбал!".

Очекује од екипе да настави овако у даљем току такмичења Лиге Европе.

"Наравно да можемо да се супроставимо и у Манчестеру. Ако будемо овако играли, а нема разлога да не играмо тако, биће још мотивисанији. Очекујем да ћемо у осталим европским утакмицама бити исто овако амбиоциозни и ако будемо играли овако, биће и разлога за срећу и славље. Доминирати над једним Манчестер јунајтедом који је један од најбогатијих и најуспешнијих клубова на свету...", рекао је Вучелић и захвалио се публици на, како је рекао, фер навијању и атмосфери достојној оваквог меча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар