Сколс опет оплео по Јунајтеду!

Играли су као гомила странаца! Фудбалери Манчестер јунајтеда остварили су прву победу на страни још од зимус и меча у Паризу са Пари Сен Жерменом.

Фудбал 25.10.2019 | 12:26
Сколс опет оплео по Јунајтеду!
Изабраници менаџера Олеа Гунара Солскјера савладали су у Београду Партизан са 1:0, голом Антонија Марсијала са пенала у 43. минуту.

Ипак, бивша звезда "црвених ђавола", Пол Сколс, оценио је да је Манчестер јунајтед одиграо слабо и да је имао много среће на гостовању у Хумској.

"После меча са Ливерпулом је изгледало да има мало наде. Али када погледате вечерашњи меч, све то делује слично оним на старту сезоне. Као да је ово тим странаца који нису никада играли један са другим. Нема никаве везе између играча средине терена и нападача. Додавање је повремено било заиста лоше", критикује Сколс.

Каже да му није јасно зашто Јунајтед има толико проблема у игри.

"Желите нешто да видите, повремено бљесак добре игре ту и тамо, измену дуплих пасова, да играч који игра на позицији десетке прима лопту на средини терена, али као да нико нема храбрости да нешто ризикује и одигра".

Замерио је и на игри у одбрани, без обзира што је Серхио Ромеро остао несавладан.

"И дефанзивно су били прилично лош ове вечери. У другом полувремену само је један тим имао жељу да постигне гол, Партизан. Не видим ништа добро у овој игри. У много утакмица ће имати лопту у поседу, али морају да буду паметнији у игри са њом", закључио је Пол Сколс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар