Огласила се водитељка на коју је колима налетео Лунин брат!

Водитељка Данијела Бузуровић први пут се огласила после саобраћајне несреће која се десила пола сата после поноћи у Земуну, када је на њу колима налетео Адам Ђогани, ријалити учесник и брат Луне Ђогани.

Забава 24.10.2019 | 21:00
Огласила се  водитељка на коју је колима налетео Лунин брат!
Водитељка је рекла да је цела ситуација веома стресна за њу и да не жели да коментарише изјаве Адама Ђоганија који је, више него самоуверено рекао медијима, да је возач којег је ударио отпозади био пијан.



"Истина је да се јуче око 30 минута после поноћи догодила саобраћајна несрећа у којој сам у својству возача задобила лакше телесне повреде. Са мном је у колима на сувозачевом седишту био мој супруг Стефан Бузуровић који није повређен. На лице места су веома брзо досли полиција и служба хитне помоћи која нас је превезла на ВМА, где смо прегледани. Више него непријатно ми је да коментаришем изјаве возача другог аутомобила јер ће све детаље ове несреће утврдити надлежни органи. Оно што ја могу да кажем јесте да сам родитељ и савестан возач, који поштује све прописе и никада се не игра својим или туђим животом. Овај догађај је био веома стресан за мене", рекла је водитељка.



Подсетимо, Ђогани је аутомобилом марке "фолксваген" ударио у аутомобил марке "опел" којим је управљала водитељка. Ђогани и Бузуровић задобили су лакше телесне повреде. Учесници саобраћајке су прегледани на ВМА, а Адаму је стављена крагна за врат, коју би требало да носи две-три недеље, а повредио је и шаку. У судару је лакше повређен и З.Г. путник који је био са Ђоганијем у аутомобилу. Полиција је изашла на лице места и од Бузуровић и Ђоганија узела крв на анализу за алкотест.

Извор:Курир.рс/ Фото Приватна архива/Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар