Александар Митровић - главом на копачку!

Репрезентативац Србије Александар Митровић је постигао први хет-трик у каријери, наступивши за Фулам против Лутона.  Подмеће главу где други неће ногу! Али стварно!

Фудбал 24.10.2019 | 22:30
Александар Митровић - главом на копачку!
Нападач који има свега 25 година, али је већ један од најбољих играча на тој позицији у историји српског фудбала, постигао је сва три гола у победи свог тима резултатом 3:2 у оквиру такмичења у Чемпионшипу.

Митровић је претходно у 24 наврата успевао да постигне два гола на званичној утакмици, а први хет-трик пре овог је уписао у дресу националног тима Србије, али у пријатељском мечу против Боливије.

Он је на 13 утакмица у овој сезони постигао 11 голова и постао је први играч коме је пошло за руком да дође до двоцифреног броја погодака.

У мечу против Лутона је приказао све своје квалитете, први гол је постигао топовским шутем са ивице шеснаестерца, други је "пао" из петерца, а код трећег је у пракси показао како изгледа фраза "иде главом где други не би ногом", и тај моменат је забележен оком камере британских фотографа.

Био је тај легендарни снимак Немање Видића како се по земљи баца и покушава да главом изблокира један ударац ка голу Манчестер јунајтеда. А сад је и Александар Митровић добио “печат“ на диплому за пожртвованост. Фотографије агенција Ацтион Имагес са утакмице Фулама и Лутона у којој је српски репрезентативац постигао хет-трик за победу од 3:2.

Али ова фотографија, ова жеља, можда је и једнако важна.

Извор: Б92/моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар