ЛЕ: Митровићева порука из Лондона...

Партизан може да победи 2:1! У Хумској је увек незгодан! Голгетер Фулама образлаже и зашто би Саво Милошевић требало да ужива подршку клуба на дуге стазе.

Фудбал 24.10.2019 | 13:04
ЛЕ: Митровићева порука из Лондона...
Погађа Александар Митровић све. Како у дресу репрезентације Србије, тако и у обележјима Фулама. Кад је већ у доброј форми, надају се навијачи Партизана да ће да погоди и тачан резултат утакмице која важи за спектакл године у Београду, јер вечерас у Хумску 1 долази Манчестер јунајтед.

Ако је судити према речима нашег најефикаснијег нападача неће се добро провести на терену његовог некадашњег клуба.

„Партизан може до тријумфа. Биће 2:1“, објавио је Митровић жељу на страницама Спортског журнала.

Темељи их на утиску који је тим Сава Милошевића оставио током сезоне у сударима са најјачим екипама, како на европској сцени, тако и у вечитом дербију.

„Партизан је кући увек неугодан. Уз мало среће, све је могуће. Пред Гробарима ће да буде сасвим другачија утакмица од очекиване у Манчестеру. Наши клубови, то мора да се поштује, уживају предност домаћег терена. Гледао сам и како су црно-бели одиграли у Казахстану, очигледно имају добар тим и са сјајним тренером, какав је Саво Милошевић, могу далеко да догурају. Често се чујем да Стојкетом, Милетом, Маркецом и Бамбијем, уверавају ме да имају одличан амбијент у тиму. Видим и да млађе снаге имају добар штоф“.

Голгетер Фулама после хет-трика Лутону четвртак ће и искористити за уживање. У вечерњим сатима, зна се, биће „закуцан“ испред ТВ пријемника.

„Манчестер јунајтед је највећи енглески клуб, овде има посебну димензију. Сви причају о њему, у Енглеској се највише прати. Увек има врхунске играче, што је показао и у последњем мечу, против Ливерпула. Огроман квалитет на једном месту, некад није лако ни уклопити све њих у моћну екипу. Нико против Јунајтеда не може да буде фаворит, али далеко од тога да црно-бели немају право на наду“.

Поготово што Оле Гунар Солскјер није довео у Београд најјачи тим. Недостају повређени Пол Погба, ровити Давид де Хеа, Лук Шо, Немања Матић...

„Чуо сам се неколико пута са Матићем, имају проблема. У Европи видим да менаџер Солскјер пружа шансу млађима, боље да они играју у Београду“.

Како год да се заврше дуели Парног ваљка и Црвених ђавола у трећем и четвртом колу Групе Л Лиге Европе најбољи српски нападач види шири слику Партизановог учешћа у другом по важности УЕФА такмичењу.

„Саво Милошевић је један од грача на које се и данас угледам. Имамо сличне карактеристике, чули смо се и често се виђали. Велики човек, увек ми даје савете и све му најбоље желим, као човеку и спортисти. Волео бих да успе у Партизану. Феноменално ради, биће све боље, црно-бели играју лепршаво, с великим броје шанси, једноставно гаје тај стил. Какав фудбалер, такав и тренер. Клуб мора да стоји иза таквог човека и стручњака. Доћи ће и периоди лоше игре, али Партизанови људи морају да га заштите. Милошевић има право на кредит. И то велики“, уверава Алекссандар Митровић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар