Новинарка Драгана Трипић пронађена мртва у стану

Новинарка Драгана Трипић (58) пронађена је мртва у свом стану у Миријеву,а према првим информацијама извршила је самоубиство.

Србија 24.10.2019 | 10:45
Новинарка Драгана Трипић пронађена мртва у стану
Тијело 58-годишње жене, која се објесила, према незваничним информацијама, пронашла је њена ћерка. Тијело је висило са галерије стана, а било је везано за кревет који се ту налазио.

Како сазнајемо, ћерка новинарке је полицији рекла да је Драгана била депресивна због кредита у швајцарцима. 

Њена посљедња објава на Твитеру тицала се управо борбе корисника кредита у швајацарцима са банкама.

Драгана је рођена 16.5.1961. године, а популарност је стекла као новинар неколико београдских редакција и као члан жирија у "Звездама Гранда".  Учествовала је у ријалити форматима "Фарма" и "Двор". Надимак јој је био Маца. 

Драгана је била самохрана мајка.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боса

01.11.2019 21:32

Велика је стета за ову млсду зену и за њену церку...и мени је искрено зао засто је себи одузела зивот...да је потразила помоц и прицала са неким...бас ми је зао...била ми је драга...мајка сам и њено дете је много изгубило...мало је то себицно јер није мислила како це бити детету после тога... верујем сто је њена церка рекла да је у питању кредит...јер у комсилуку имам ссмохрану незапослену мајку која сколује дете у средњој сколк...а муз је отисао другој зени ...остави и њих и кредит. млада зена је у озбилном здравственом птоблему управо због крефита јер немају ни основно за зиивот...па се питам зар у овој дрззави немају разумевање за те људе...зар нису одговорни целни људи Србије сто нам људи дизу руку на сдбе ...оболевају од теских болести јер немају од цега да зиве, зар су им вазнији ријалити програми који нам трују децу и уце насиљу ..блуду и свему сто невсља...дали це свему доци крај и да нас народ поцне да зиви нормално као сав нормалсн Свет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вики

01.12.2020 19:02

Све СТО је г-дја Боса написала- подрзавам Зао ми је Пуно ове насе дивне новинарке Драгане Т.