''Кармело је на црној листи!''

Шаље се порука екипама да не улазе у шему са њим! Стивен Џексон, некадашњи НБА кошаркаш, дао је јасан одговор зашто Кармело Ентони и даље нема екипу и зашто сви ћуте о том проблему.

Кошарка 24.10.2019 | 17:11
''Кармело је на црној листи!''
Ентони је последњи меч у најјачој лиги на свету одиграо пре скоро годину дана и од тада покушава да нађе тим у којем ће моћи да настави каријеру.

Мело је један од најдаровитијих офанзивних кошаркаша у историји НБА лиге, његово знање у нападу може да се упореди са највећима, међутим у претходне три године није ни сенка некадашњег играча.

Џексон сматра да се ствара таква слика, како је Мело канцер за екипу, како више не може да игра у НБА, како ово, како оно...

"Ентони се налази у истој ситуацију која се десила многим кошаркашима. Ставили су га у ситуацију у којој знају да не може да успе... учинили су да изгледа као да не може више да игра, као да је канцер и једно ставно су га избацили из лиге. Једном када дођете до те ситуацију, у којој сте означени као канцер, шаље се велика порука свим НБА екипама – немојте да имате ништа с њим", рекао је Џексон у подкасту "Алл тхе Смоке".

Некадашњи кошаркаш, између осталог, Сан Антонио Спарса додаје да се то исто десило са Аленом Ајверсоном и њим.

"То се десило многим НБА играчима и сада се дешава Мелу. Мело није човек који ће причати оно што сви воле да чују. Никада то није био. Увек ће рећи оно што мисли, а ту у НБА некада не воле. Велика је лаж када кажу да Мело није бољи од 60 одсто лиге. Мело припада овој лиги и дефинитивно је на црној листи", казао је Џексон.

Кармело Ентони је у каријери постигао преко 25 хиљада поена, до сезоне 2017/2018 био је у друштву Мајкла Џордана, Леброна Џејмса и Кевина Дурента, као играч који је у свакој сезони просечно бележио 20 или више поена.

Мело има 35 година и сигурно још сезону или две на највећем нивоу, међутим питање је да ли ће добити шансу у најјачој лиги на свету.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар