Карикатура која је разбеснела Ђоковићеве навијаче!

И праве тениске фанове. . .  АТП је покушао на забаван начин да представи предстојећу смену на првом месту на светској ранг листи, али је велико питање да ли је претерао у томе. . . ?

Тенис 24.10.2019 | 22:15
Карикатура која је разбеснела Ђоковићеве навијаче!
Новак Ђоковић ускоро ће препустити прво место АТП листе Рафаелу Надалу.

АТП је покушао карикатуром да представи ту смену на челу, али је питање да ли су били мало прегруби.

На цртежу који су објавили виде се четири играча у вагонима на ролекостеру, који представља трку коју воде, а на челу налази се Рафаел Надал са широким осмехом.

Иза њега у вагону са бројем два је Новак Ђоковић који, најблаже речено, има избезумљену фацу.



Шпанац, који преузима трон, приказан је са високо подигнутим рукама, баш као и трећепласирани Роџер Федерер и Данил Медведев који је на четвртој позицији.

Навијачима Ђоковића нарочито је засметало то што је само он приказан уплашен и без осмеха.

"Ова карикатура је потврда АТП програма против Новака. Ужаснута сам и уплакана због тога", написала је симпатизерка Новака Ђоковића.

"Момци, мислим да би требало да прилагодите Нолета фотографији. Сви осим њега изгледају срећно осим њега", стоји коментар још једног незадовољног поштоваоца лика и дела српског тенисера.

Један од Новакових фанова додао је: "Сумњам да је он толико погођен после толико година проведених на врху".

Новак Ђоковић од 5. новембра 2018. године је на првом месту АТП листе, односно 51 недељу у низу, а укупно 274 седмица, што га сврстава на треће место вечне листе играча који су најдуже боравили на челу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар