"Очекујем да Томић преузме Олимпијакос!"

Први човек специјализованог кошаркашког сајта Спортандо Емилијан Каршија очекује Милана Томића на клупи Олимпијакоса некада у току сезоне.

Кошарка 25.10.2019 | 15:55
"Очекујем да Томић преузме Олимпијакос!"
Српски тренер у уторак је поднео оставку на место шефа стручног штаба Црвене звезде, што значи да би могле да се обистине спекулације од пре неколико недеља.

Наиме, након што је Дејвид Блат напустио Олимпијакос, грчки медији пренели су да је Милан Томић главни кандидат да га замени.

Томић је у клубу из Пиреја провео више од тридесет година, што као играч, што као помоћни тренер, и потпуно је очекивано што постоји интересовање.

Звезда је пре две недеље демантовала гласине о одласку Томића у Олимпијакос, међутим само четрнаест дана касније дошло је до споразумног раскида уговора између две стране.

Томић је сада без посла и могао би да преузме Олимпијакос, али то се сигурно неће десити у наредних 30 дана, пошто је Кестутис Кемзура потписао уговор до краја сезоне са Олy.

Ипак, позиције Кемзуре није зацементирана, а како клуб из Пиреја игра лоше на старту сезоне, љубитеље кошарке не би зачудило када би он добио отказ, а екипу преузео доскорашњи тренер Црвене звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар