Здјелар: Да извини Манчестер, мој клуб је Ливерпул!

“Овакве утакмице сањамо и желимо да играмо сваког дана“, каже задњи везни Партизана уочи судара са Црвним ђаволима.

Фудбал 24.10.2019 | 09:16
Здјелар: Да извини Манчестер, мој клуб је Ливерпул!
Речју: спектакл! Утакмица због које почињеш да тренираш фудбал. Манчестер јунајтед у Београду. Какав год да је у овом тренутку, ипак је Манчестер јунајтед, без сваке сумње један од пет највећих клубова Европе и света. Партизанов задњи везни Саша Здјелар једва чека да меч почне. Притисак овде не постоји. Ово је радост. Мада, ако баш Здјелара да питате...

“Извињавам се људима из Манчестера, али мој клуб је увек био Ливепрул. Док сам био млађи, Стивен Џерард ми је био узор“, духовит је, али и искрен Здјелар на конференцији за новинаре уочи меча трећег кола Лиге Европе.

Шалу на страну...

“Утакмица коју сањамо и желимо да играмо сваког дана. Сањамо да играмо против њих у лиги каква је њихова. Али припремамо се стандардно, као и за сваку другу, имамо наш циљ, знамо шта нам је план“.

Иако зна да неће бити лако, па иако је Манчестер имао и боље сезоне, па иако је извесно да у Београду неће бити у најјачем саставу. Не бави се Здјелар спекулацијама да је Јунајтеду Премијер лига битнија од Лиге Европе.

“Ми смо једноставно такви, гледамо њихову лигу и како у неком прошлом времену играју лоше, а то је грешка, јер су против Ливепрула показали озбиљан фудбал и могли да победе првака Европе. Против АЗ је играо тим од неколико десетина милиона евра, имају две поставе које увек могу да играју“.

А да ли би можда те симпатије према Ливерпулу могле да буду додатан мотив за Здјелара?

“То је њихов ривалитет, а ми имамо наш циљ, да на терену покажемо шта можемо“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар