Никола Којо планира да напусти Србију!

Прослављени глумац Никола Којо у интервјуу за Клиx. ба открио да планира да оде из Србије.

Забава 23.10.2019 | 19:00
Никола Којо планира да напусти Србију!
После Николе Ђуричка, још један глумац планира да оде из Србије.

Никола Којо је то најавио у интервјуу за Клиx.ба у којем је говорио и о тренутном стању у целом региону, оцењуујући да сви ми живимо у "изврнутој реалности".

"Открићу вам да се спремам да се иселим одавде, иако имам 52 године. О дестинацији још не могу да говорим. Не мислим да старост проведем овде, нити да моја деца одрастају у једној оваквој црној рупи која гута своје људе. Окидач је сво ово лудило, односно безакоње, анархија, све ово што причамо о политичарима који нам узимају из тањира, говорећи да су они нама нешто створили", изјавио је Којо.

Оцењујући да је стање у целом региону лоше и да су заправо политичари "звезде које ведре и облаче, креирајући животе свих нас", уместо да се схвати да су они само наши службеници којима дајемо плате, топли оброк...

"Тада ћемо ми да постанемо здрави људи на овом простору, али то не можемо да постигнемо без појединачне и колективне свести. Људи морају да схвате да нам је овај живот дат да га проживимо, а не да се тамо некој будали дивимо. Стално нам причају о штедњи, стезању каиша и мерама, а кад се окренемо, живот прође. И шта смо урадили? Ништа. Морамо да живимо живот садашњег тренутка", рекао је Којо.

Каже и да се труди да не плови у систему поремећених вредности који је присутан на целом Балкану.

"Трудим се да не пловим у говнима, него да јурим бистре потоке као што су фестивали у Тузли и на Бледу, важни су ми послови које радим, моја породица, најближи пријатељи и мој микросвет. Трудим се да избегавам блато и фекалије које су око мене. Нажалост, то није увек могуће. Али, ето, живимо у полузатвореном одељењу поправног дома. Знам да звучим песимистички, али мислим да сам реални песимиста који сагледава ствари, према мом мишљењу, на прави начин", оценио је глумац, продуцент и редитељ.


Извор:Мондо.рс/клиx.ба Фото:Стефан Стојановић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бока

23.10.2019 19:46

Једино тако.

ОДГОВОРИТЕ