Ухапшени због крађе новца из куће у Бањалуци

Бањалучка полиција расвијетлила је тешку крађу почињену у понедјељак, 21. октобра, и ухапсила двије особе из овог града Д. Ћ. и В. Ј.

Република Српска 23.10.2019 | 13:23
Ухапшени због крађе новца из куће у Бањалуци
Д.Ћ. и В.Ј, који су ухапшени јуче, провалили су у понедјељак у кућу која се налази у Улици Раде Кондића у Бањалуци, одакле су украли новац.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио да у редовној процедури буде достављен извјештај против осумњичених за тешку крађу, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Припадници бањалучке Полицијске управе поступили су јуче по пријави да је из козметичког салона у Улици Саве Мркаља у овом граду украдена торба са новцем и личним документима.

"На основу оперативног рада идентификовано је и ухапшена особа Б.М", навели су из полиције.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да у редовној процедури буде достављен извјештај против Б.М. за кривично дјело крађа.

"Отуђени предмети су пронађени и биће враћени власник", навели су из Полицијске управе.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бањалука у протекла 24 часа евидентирано је осам кривичних дјела, пет нарушавања јавног реда и мира, осам саобраћајних незгода и пожар.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар