Милосављевић: Ако неко заслужује ЕЛ - то је Партизан!

Бивши кошаркаш црно-белих задовољан је играма на почетку сезоне.

Кошарка 23.10.2019 | 19:05
Милосављевић: Ако неко заслужује ЕЛ - то је Партизан!
Партизан је синоћ у крцатом Пиониру успео да савлада Локомотиву и тако одржи перфектан учинак у Еврокупу (4-0). Поред фантастичне подршке са трибина, тим је бодрио и бивши првотимац црно-бели и репрезентативац Србије, Драган Милосављевић.

Нажалост, Милосављевић је због повреде током припремног периода морао да прескочи учешће на овогодишњем Мундобаскету, али сада каже да се осећа веома добро и да опоравак иде у правом смеру.

"Опоравак за сада иде доста добро, све иде својим током. Дуг је период опоравка, али за сада је све како треба и заиста сам презадовољан, пошто је сада доста лакше".

Дотакао се касније и игара Партизана. Бивши кошаркаш црно-белих тврди да је јако важно што је екипа у победничком ритму и прижељкује пласман у финале Еврокупа.

"Играју доста добро од самог почетка. Добијају утакмице чак и када играју лоше, што је доста битно. Вечерас су одиграли одлично, мислим да на полувремену није била реална разлика и да је Партизан доста више морао да води, с обзиром на то како је играо и како је контролисао меч. Ја бих волео да се уђе у то финале и да следеће године Партизан буде у Евролиги. Апсолутно заслужује то, јер ако неко заслужује, то је Партизан".

Милосављевић истиче да Партизан има велике шансе да оде све до краја и у регионалној АБА лиги. Генерално, веома је задовољан играма црно-белих.

"Од како је почела АБА лига, било је доста изненађења. Партизан је сигурно један од фаворита с обзиром на то како игра. Има комплетну екипу, где сви играју тимски. Ту је 12 играча, нема издвајања и искакања неког и јако ми се свиђа начин на који Партизан игра и на који Тринкијери води екипу".

Партизан је још једном заиграо у, сада већ култном, Пиониру. Милосављевић тврди да му атмосфера са десне стране Саве прија у односу на ону у Арени.

"Као и увек, сјајна атмосфера. Сигурно да овим момцима много значи да играју пред оволико људи. У Арени их буде још више, али мени се ипак у Пиониру више свиђа", закључио је српски репрезентативац.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар