Кија: Ништа се није десило! А Слоби свака част !?

Кристина Кија Коцкар у искреном разговору са Огњеном Амиџићем по први пут после скандала проговорила је о бившем супругу, Слоби Радановићу, те нагласила да је "све изгубило кредибилитет", те да нема намеру да "се објашњава даље" што се инцидента у певачевом стану тиче. Како је истакла, то о чему су сви брујали - обоје су демантовали, те не осећа да би она било шта требало да дода.

Забава 23.10.2019 | 12:00
Кија: Ништа се није десило! А Слоби свака част !?
"Ништа се није десило! Демантовали смо обоје и пустили да ствар тече својим током, међутим, онда су се јавиле неке врачаре и астролози... јуче сам читала, стоји нам у хороскопу ватрено оружје. У сваком случају, сваког чуда за три дана доста", окренула је на шалу Кија.

"Све је то изгубило кредибилитет, и нема шта да се настављамо", оштро је наставила.

"Људима не можеш објаснити. Код мене је рецепт да само једном кажем, не понављам се. Нема шта да причам."

"Кад би гледали објективно - ми смо као и сваки други пар који пролази кроз тешке периоде. Кроз тај развод кад је било, покушај помирења, кроз свађе, мирења, лепих, ружних речи... као и сваки пар. Хладног оружја није било! Али кажем, стоји то ватрено, па ћемо видети. Други део!" узвикнула је она.



Што се тиче њиховог тренутног стања, Кија каже да су у добрим односима.

"Позвао ме је да ми честита на песми, као и сваки колега... Зна колико то мени значи. Свака му част. Ја се надам да ће му се вратити дупло више кад и њему изађе (песма)", изјавила је она у "Амиџију", па додала да су она и Слободан "бивши супружници, колеге, са не-тенденцијом да се помиримо."

"Коректни пријатељски односи са осцилацијама кад се посвађамо, што је сасвим нормално", рекла је видно добро расположена Кија.

Извор:Курир.рс Фото: Принтсцреен Амиџи шоу

Коментари / 0

Оставите коментар