Украо хитну помоћ и залетио се у пјешаке у Ослу

Како јавља ЦНН, наоружани мушкарац у Ослу украо је возило хитне помоћи те се њиме залетио у групу људи на тротоару. Полицајци су зауставили човјека који је украо кола хитне мопоћи, пуцајући у њега.

Свијет 22.10.2019 | 18:34
Украо хитну помоћ и залетио се у пјешаке у Ослу
– Имамо контролу над колима хитне помоћи, која су раније украдена. Испалили смо неколико хитаца у особу која је украла возило. Возач није задобио критичне повреде – казали су из полиције.

Наколико људи је повријеђено у овом нападу. Међу повријеђеним је и жена двоје мале дјеце која су превезена у болницу.

– Двије бебе су повријеђене, када је нападач ударио у њих. Ради се о близанцима који су стари седам мјесеци – казали су из болнице у Ослу, пише Ројтерс.

Наоружани нападач је отео возило хитне помоћи,а неколико минута послије друга кола хитне помоћи су ударила нападача у покушају да га зауставе.

Напомињемо, возило је украдено око 12 и 30, а полиција је успјела да заустави напад само петнаест минута послије.

Полиција тражи жену која је повезана са отмицом возила, како су навези ради се о жени високој 165 центиметара, свијетле коже, са благо валовитом косом. Из полиције су истакли да је жена носила црну јакну.

(Радио Сарајево)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Осло

22.10.2019 16:45

У питању су двоје наркомана Норвезана који су се прије крадје амбулантног возила преврнули својим аутомобилом. Приликом бјезања са лица мјеста мускарац је украо амбулантно возило којим је намјеравао побјеци а зенска особа је побјегла са мјеста несреце и након кратког времена ухвацена у једном облизњем схопинг центру. Полиција је брзом интервенцијом спријецила да јос неко од слуцајних пролазника не страда. Бебе и мајка су, на срецу, само лаксе повриједјене приликом налета амбулантног возила на зену са дјецијим колицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Осло

22.10.2019 17:49

И повезан је са радикалном десницом