Игор Радојичић кандидат СНСД за градоначелника БЛ

- Кандидат Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима биће садашњи градоначелник Игор Радојичић, изјавио је данас предсједник СНСД-а Милорад Додик, прије почетка сједнице бањалучког Градског одбора странке.

Република Српска 22.10.2019 | 17:55
Игор Радојичић кандидат СНСД за градоначелника БЛ
Додик је навео да има још времена до избора, али да се сада конципирају главни елементи могућих кретања у вези са кандидатуром, те истакао да Радојичић одлично обавља функцију градоначелника Бањалуке и да има његову, подршку предсједника Републике Српске и руководства партије.

"Овде сам да сагледам организационо стање и све што је неопходно да бисмо се на најбољи начин припремили за локалне и све будуће изборе", рекао је Додик новинарима.

Он је нагласио да је бањалучки СНСД највећа градска организација те странке која је низ година добијала изборе, а и сада је веома мотивисана да побиједи и на предстојећим локалним изборима.

"Не очекујем никакве турбуленције унутар странке. Можемо да изађемо пред народ јер имамо шта да покажемо, без обзира на то што и други претендују на нешто у Бањалуци. Мислим да захвалност Бањалучана треба прије свега да припада СНСД-у, нашим коалиционим партнерима и свима који смо годинама улагали озбиљне напоре да овај град подигнемо на ниво на којем је данас", рекао је Додик.

Он је навео да ће на састанку упознати чланове Градског одбора и о ранијим закључцима Главног одбора, а настојаће се да то буде учињено у свим градским и општинским организацијама, да би били обавијештени о политикама СНСД-а и да за то буде обезбијеђена организациона подршка цијеле партије.

"Те активности су при крају и након окончања ћемо наше закључке предочити у Народној скупштини Републике Српске, да би заједно са онима који са нама дијеле исте вриједности били донесени и скупштински закључци", појаснио је Додик.

Према његовим ријечима, то је логичан низ активности који не оставља дилему о питањима као што су рад ОХР-а, његове незаконитости.

"Ићи ћемо са приједлогом да буду одбачена бонска овлаштења као превара, да не буде прихваћено ништа што је урађено на бази тих овлаштења и да се тражи нови разговор са Федерацијом БиХ, као једини Уставом дефинисаним саговорником Републике Српске за све реформе које могу и треба да буду спровођене у БиХ", навео је Додик.

Предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Игор Радојичић рекао је да се данашња сједница одржава према закључцима Главног одбора и Извршног комитета СНСД-а да сви општински и градски одбори треба да одрже сједнице са задуженим активистима и информишу се о актуелним економским и политичким кретањима.

Он је навео да је за Бањалуку задужен предсјендик СНСД-а и истакао да се Градска организација СНСД-а већ спрема за предстојеће локалне изборе.

"Ми смо се ове године у Градској организацији посветили унутрашњим организационим питањима. Завршен је процес дјелимичних унутарстраначких избора у скоро трећини мјесних одбора, а до краја године смо у фази реализовања плана ревидентирања и јачања унутарстраначке организације", навео је Радојичић. 

(Срна)

Коментари / 26

Оставите коментар
Name

Ууу

22.10.2019 15:58

Неце проци дјаба га трпас,ми бивси Игорови а има нас вагон сад смо за Драска..Дјаба труд огадиосе народз БЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блрс

22.10.2019 16:13

хаха па по твом писању тацно се види одакле си. далеко си ти од бл. твоја локација је басцарсија

Name

БЛ

22.10.2019 16:17

Добио је послусник правог против кандидата Драска Станивуковица!!! Драско це га помести исто буранију!' Драско буди као и Милицевиц у Теслицу , само праве људе у одборе стави који се не придају!!! Они су на власт крадјом избора и они то знају , ако озбиљно не приступите опет це покрасти и вадати 4 год БЛ!!! Тај декларисани Црногорац је пиун Лактаског возда, сутио је пар год и није излазио из мисије рупе нити је смио док га воз није кандидовао за градонацелика БЛ, он је обицна кукавица !!!

Name

Ре БЛ

22.10.2019 16:31

Ако су покрали просле покрас це и ове.Остаје све по старом.

Name

Ууу

22.10.2019 17:00

Реплика за идиота БЛРС се писе великим словом радуј се јасам србин из БЛ родјени БЛ и средњих година и гкасамо ми многи БИВСИ ИГОРОВИ за Драска..поједитесе олоси

Name

Боро

22.10.2019 18:47

Ако у Бањалуци побиједи Радојициц онда тај град треба преименовати у Дрварлука или Монтегрино , а ако Станивуковиц побиједи онда це се видјети да бар има мало културе и градјана који размишљају својом главом и желе да град спасу од раља сељачина који су сљегли у град и који су изборна машина СНСД хоботнице. Ако има бога Станивуковиц це бити градоначелник и да пукне печат на почетак краја СНСД сорте и лактаског цумезара

Name

ре БлРс

22.10.2019 18:51

Знаци кад Срби размишљају исправно онда су са Б.чаршије, ти немаш везе са Бања луком као ни Стевандиц , од града сте направили сеоску варош, бањалуцани прави не подржавају Додика , ви сте уништили све градјанско и урбано у граду.

Name

Ре Ууу

22.10.2019 21:11

Нека га води у Лакташе.

Name

није тако вец

23.10.2019 00:17

Неце тако лако покрасти БЛ. Није то Зворник и Зворницка села гдје нико не гледа. Бањалука је ипак град. Осим тога, зар то не би урадили за просле изборе кад је Вукота побиједио у БЛ оног Зељка у бијелим цизмама?! Да су могли, урадили би то, али нису... Изборе они краду по селима, тамо гдје крезуба Солаја из Зворника добије сто посто гласова, сто је немогуце.

Name

За паметног доста!

22.10.2019 15:59

"до краја године смо у фази реализовања плана ревидентирања и јачања унутарстраначке организације"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

22.10.2019 16:00

Па сво вријема владавине само се припремате за изборе, па хоцете несто за сиротињу урадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.10.2019 16:11

“Захвалност Бањалуцана”... за ста? Тросе паре градјана и јос треба градјани да буду захвални.

Name

Јадранка

22.10.2019 16:05

Лигњослав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџак

22.10.2019 16:21

"Можемо да изађемо пред народ јер имамо шта да покажемо"- Шта ти имаш показати народу, шта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

22.10.2019 16:24

Радојциц није Србин нити Босанац . Црногорац!!!!! Наста спаде БАЊА ЛУКО??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ -ре

22.10.2019 16:42

НЕМАМО ГРИЈАЊА НИТИ СВЕ ОБРОКЕ У БУРЛИНОЈ ПРИВАТНОЈ РС, ОД КАДА ЈЕ СЕЗОНА ГРИЈАЊА ТРЕБАЛА ПОЋИ, ПЉАЧКАТЕ НАС ПО ОВОЈ ДНЕВНОЈ ТЕМПЕРАТУРИ ЗА ЈУТАРЊУ И ВЕЧЕРЊУ ТЕМПЕРАТУРУ БАГРО КРИМИНАЛНА ЈАВИТЕ СЕ У ЗАТВОРЕ БЕЗ СУЂЕЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да,да

22.10.2019 17:02

ЗА ДРАСКА БЛ ЈЕ УЗ ТЕБЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

22.10.2019 17:56

Драско це добити дупло висе гласова од ђетића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моје мишљење

23.10.2019 00:20

Наравно да хоце, само ако ПзД (коју подрзавам као покрет, али не као странку!) не улети ту као тројанац, а сто би лако могло бити. Али опет вјерујем да це Драско да добије далеко вецу подрску! Е сад, нису ми јасни ти из ПзД, тј. јасни су они мени, али нису себи, јер прицају како је ПРАВОСУДЈЕ У РУКАМА ПОЛИТИКЕ, а они зеле да кроз ПОЛИТИКУ ДЈЕЛУЈУ НА ПРАВОСУДЈЕ??? Гдје је логика? У новцу и моци.

Name

ГРУНФ

22.10.2019 18:32

Ћутолог Радојичић не заслужује нови мандат,а то ће му народ и одузети.Напријед Драшко,честита БЛ је уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха ха ха

22.10.2019 18:59

Чуј њега, захвалност Бањалучана припада СНСД-у... Која си ти дилеја.. Баш ме насмија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА СЕ ЗНА ОВАЈ ПУТ

22.10.2019 20:08

ДНС-овци це гласати за Драска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

22.10.2019 20:59

Како си га изоловао јер си га се бојао а сада хоцес његове поене игор је добар момак али се налази у поквареном друству и нетреба побједити јер он од те побједе неце ниста имати вец ви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коалициони партнери

23.10.2019 00:19

Ево како се постује ДНС, тик пред разговор сутра, они без консултација објављују кандидатуру Радодајке... Па зар нису могли једном да дају из ДНС-а или СП-а име за градонацелника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моје мишљење

23.10.2019 00:22

Не требас се народе бојати оних који богати улазе у политику, из ње це изаци или мало богатији или мало сиромаснији. Бој се оних који босих ногу улазе, а кад удју онда се ките златним опанцима (или ти бијелим цизмицама). Цовјек који преноси и неформално надлезности на ниво БиХ (јер се он све пита у РС као предсједавајуци БиХ), је један такав примјер, а много их има јос. Није имао ниста прије рата и прије политике, а сад има милијарде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

23.10.2019 06:25

ДРАСКУ НА МЕГДАН НЕМОЗЕ ИГОР ЈЕР ЈЕ ДТАСКО СА НАРОДОМ И УЗ НАРАОД А ИГОР ЈЕ НЕГДЈЕ ГОРЕ ВИСОКО НЕМА ВЕЗЕ СТА СЕ ДЕСАВА ДОЛЕ У БЛ И ЈА БИ ГРАДИО И ПРАВИО СА ТУДЈИМ ПАТАМА

ОДГОВОРИТЕ