Ма, какав фудбал и повреде! Она је разлог кажњавања Јовића?!

Јовић и Тумбаковић у свађи због манекенке?!

Фудбал 23.10.2019 | 21:35
Ма, какав фудбал и повреде! Она је разлог кажњавања Јовића?!
Српски фудбалер Лука Јовић (21) вредан више од 60 милиона евра, који тренутно игра у Шпанији за Реал Мадрид, био је тема насловних страна због свађе са селектором српске репрезентације Љубишом Тумбаковићем, када због наводног "лажирања повреде" није позван да буде део тима Србије.

Сада, "Српски телеграф" пише да је прави разлог кажњавања Јовића то што је након изговора да је повређен како не би играо заказану утакмицу, слободно време провео у Београду са манекенком Софијом Милошевић.

"Луку су из репрезентације шутнули због Софије. Он је прошло окупљање слагао да је повређен и да се мора вратити у Мадрид, а у ствари је остао у Београду и излазио је са манекенком. Селектор је сазнао за то и шутнуо га из репрезентације. Јовић има јако слабе партије због тога што је више фокусиран на љубавни живот, то јест на манекенку, него на фудбал. Такође се шушкало да су у репрезентацији тражили од селектора да Луку не позове да не би реметили ред и мир, пошто је веома непријатно да се Јовић среће са Адемом, који је био дуго година са Софијом у вези", истакао је извор за "Српски телеграф".

Домаћи медији су већ писали да су Софија и Лука упловили у везу, иако фудбалер још увек није званично раскинуо са партнерком Анђелом Маниташевић с којом је ове године добио дете.

"Софија се тренутно налази код Луке у Мадриду, где борави већ неко време. Приче које је Лука причао како Софију наводно уопште не познаје су смешне. Њих двоје се опуштено понашају у Шпанији, као да Лука нема девојку. Они су у Мадриду прво били у шопинг-молу, па су се после одмарали у једном кафићу. Софија је толико залудела Луку да је он заборавио да има изабраницу Анђелу Маниташевић и седмомесечног сина Давида. Анђела је много лепа жена, а пре свега добра мајка, тако да није заслужила да се Лука овако понаша према њој", закључио је извор за овај лист.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар