Помирили се Дарко и Ана, извели ћерку у шетњу!

Фолк певач Дарко Лазић и његова бивша супруга Ана Севић вишемесечна медијска препуцавања оставили су иза себе и поново, после дужег времена, своју ћеркицу Лорену заједно извели у шетњу

Забава 22.10.2019 | 19:00
Помирили се Дарко и Ана, извели ћерку у шетњу!
Као у добра, стара времена, Дарко и Ана су са својом наследницом посетили један београдски тржни центар, где их је приметио и наш папарацо. Некадашњи брачни партнери били су сјајно расположени, а судећи по снимцима, заједничко време које су поново, као породица, провели са ћеркицом Лореном, веома им је пријало. Највише је уживала разиграна Лорена, која у присуству оба родитеља није скидала осмех с лица.



Подсетимо, последњих месеци шушкало се да су Дарко и Ана на ратној нози, те да је један од главних проблема ко од њих двоје са Лореном проводи колико времена. Гласине да нешто не штима додатно је подгрејало то што се фолкер летос није појавио на рођендану своје ћерке, док је госте очекивала само Ана.

Некадашњи супружници Лорену су добили су 10. јула 2014. године, док су брак званично окончали у мају ове године, иако су много пре тога ставили тачку на своју емотивну везу. Ана је утеху пронашла у Данијелу Недељковићу, док је Дарко верио Марину Гагић, која се породила овог лета, 24 јуна. Певачу је испунила највећу жељу и подарила му сина Алексеја.

Извор:Информер Фото:Пинк.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РАЈНА

23.10.2019 02:59

увијек је било, исти се истом радује.

ОДГОВОРИТЕ