Жика Шареница постао Београђанин на води!

Жика Николић недавно је купио стан у насељу Београд на води, комплексу који је још у изградњи, а за њега је издвојио, како тврде извори, око 150. 000 евра.

Забава 22.10.2019 | 18:00
Жика Шареница постао Београђанин на води!
Један од најпопуларнијих водитеља у Србији ових дана има много обавеза, не само са снимањем емисија на ТВ Пинк,него и са усељењем у нови дом, у којем ће живети са супругом Зораном.


Зграда у којој је Жикина некретнина је тек завршена и налази се свега педесетак метара од реке Саве. Баш на том месту срели смо се с Николићем претходне недеље, када нам је и открио да је постао становник луксузног насеља у срцу Београда.

- Усељавамо се ових дана, ево баш данас супруга и ја смо дошли овде јер нам стиже намештај. У питању је мањи стан, али је јако лепо урађено све. Без сумње, цео овај комплекс је заиста фасцинантан и драго ми је што ћемо живот наставити поред реке - рекао нам је Жика, који је, као и увек, издвојио време за нашу екипу и фотографисао се у свом новом окружењу.

Београд на води полако постоје стециште познатих личности, с обзиром на то да је доста њих у том насељу пазарило некретнине. Међу њима је и Вики Миљковић, власница три велика стана у првој згради кој је изграђена. Она је била одушевљена када смо јој саопштили да је Жика њен нови комшија.

- Стварно, па то је лепа вест. Жика је мој друг 30 година, наравно да ми је драго што ћемо бити комшије. Хвала вам што сте ми јавили - рекла нам је Миљковићева.



И Данијела Вранић, која је такође купила стан у том насељу, каже да је срећна што ће коначно упознати Жику Шареницу.

- Он ми један од најомиљенијих водитеља. Никад нисам имала прилику да га сретнем, али радо га гледам на телевизији. Сад кад постајемо комшије, сигурно је да ћемо се виђати, а можда попијемо и кафу, као праве комшије - изјавила је Вранићева.

Извор:Курир.рс Фото: Зорана Јевтић

Коментари / 0

Оставите коментар