Ера дупло млађем љубавнику купио стан?!

Фолкер Ера Ојданић често се хвалио својим везама и сексуалним перформансама са младим, али и старијим женама, те није имао проблем да о томе говори јавно. Међутим, оно што је Ојданић желео да сакрије јесте наводна љубавна афера са 30 година младим мушкарцем.

Забава 22.10.2019 | 13:00
Ера дупло млађем љубавнику купио стан?!
Како извор открива, фолкер је већ неколико година у вези са младим момком, а колико је наводно заљубљен у њега, говори то да га је стамбено осигурао како би га задржао поред себе, те му је наводно купио стан од 45 квадрата.

- Ерина веза са тим момком почела је пре нешто мање од три године. Упознали су се на једној прослави ван града, када му је Ера пришао и започео необавезан разговор. Младићу ни на крај памети није пало да Ојданић има хомосексуалне склоности, али када га је у разговору питао за број телефона, све му је било јасно - каже извор и открива како је по чело њихово дружење.

- Почели су да се виђају у неком удаљеном мотелу како их нико не би видео. На почетку, њихов однос био је секс комбинација, у којој је Ера младићу плаћао за секс, али када се фолкер заљубио, њих двојица су почели чешће да се виђају. Нису очекивали да ће се секс-шема претворити у везу, за коју је убрзо чуо цео крај у којем обојица живе, а ето, после мање од три године односа, љубавнику је купио стан од 45 квадрата - објашњава извор и открива да је Ојданић стан купио како би свог атрактивног дечка што дуже задржао.

- Тај момак је искористио Ерину опседнутост њиме, али и страх да ће отићи, и обрлатио га причом да је незадовољан тиме што се виђају по мањим местима и селима, те да је време да имају стан у којем ће се виђати. Рекао му је да га воли, али да му не пада на памет да најбоље године троши на везу са човеком који је у осмој деценији јер ће остати на улици ако нешто крене злу. Љубавник је на неколико недеја престао да му се јавља да би га омекшао, после чега је Ера одлучио да му купи стан и тако га задржи - каже извор близак фолкеру и истиче да су Ојданићеви најближи били шокирани сазнањем да је љубавнику купио стан, поред двоје деце које има.



Ојданић је у свом стилу објаснио да је стан и локале купио за породицу.

- Драго ми је кад чујем да сам толико богат човек да љубавницама и љубавницима купујем некретнине. Станове и локале купујем да имају моја деца, не туђа. Што се тиче тога да ме је неки љубавник ојадио за стан, могу само да кажем да сам ја тобџија и да ако је криза у геј популацији могу да размислим да помогнем, па да некога к*еснем. Зна се да ја волим жене, а ако се после свих ових година не зна, неко има озбиљан проблем с процењивањем - каже Ера.

Извор: Курир.рс/Ало/ Фото Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар