Ако сједим код куће, онда правим дјецу!

Енди Мари се нашалио на свој и рачун и објаснио зашто ће се наиграти тениса. . .

Тенис 22.10.2019 | 20:59
Ако сједим код куће, онда правим дјецу!
Један од највећих тенсиера данашнијице, Енди Мари титулом на омањем, али цењеном АТП 250 турниру у Антверпену објавио је минуле недеље повратак на велику сцену.

Први пут је човек са металним куком, то јест делом главе фемура (кост бутине) освојио неку титулу у појединачној конкуренцији, што је доказ да ће ускоро можда чак и људи са озбиљнијим здравственим проблемима моћи да се професионално баве спортом.

Шкот, познат по изузетном хумору, који тек с времена на време покаже, недуго пошто је покорио Антверпен преокретом у финалу против још једног "рањеника", Стена Вавринке открио је зашто се ипак одлучио да настави каријеру, иако је мирне душе могао да је закључи са импресивним учинком и то у време "велике тројке" - са три гренд слема, две олимпијска злата и једним Дејвис купом.

"Знате шта, ако седим код куће, онда правим децу. А пошто ми је већ треће на путу, морао сам да нешто учиним. Тако да ћу много играти...", нашалио се Шкот који ће до краја ове сезоне наступати још само у финале Дејвис купа у Мадриду где ће предводити тим Велике Британије.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар