ЛШ: Тотенхемове муке да прода карте за Звезду!

Слабо интересовање за утакмицу трећег кола Лиге шампиона!

Фудбал 22.10.2019 | 10:32
ЛШ: Тотенхемове муке да прода карте за Звезду!
Тотенхемов црни низ наставио се и по завршетку репрезентативне паузе, пошто је Вотфорд током викенда одбио да погине на новом Вајт Харт Лејну и кући однео златни бод у борби за опстанак. Поред резултатских и кадровских, Тотенхем ових дана има и мука са продајом карата за меч са Црвеном звездом (уторак, 21.00). 

Како британски медији преносе, интересовање навијача за ову утакмицу је слабо, што прави одређену проблематику. Наиме, како је Црвена звезда и даље под казном и није у могућности да организовано води своје навијаче, створила се дилема како привући публику на стадион.

Карте су прво понуђене сваком од 48.000 власника сезонских пропусница, али је одзив био јако слаб. Због тога је, како се наводи, у клубу одлучено да се улазнице не нађу у слободној продаји ако интересовање буде долазило само од Звездиних навијача којих ће сигурно бити у Лондону. С друге стране, Тотенхем се налази и у проблему техничке природе, јер они који су купили сезонске карте пре мање од месец дана немају право да пазаре улазнице за вечерашњи меч!

Како би покушали да привуку навијаче, у клубу су одлучили да навијачима са сезонским картама дају могућност да поведу “госте“, односно да уз своју могу да докупе још три додатне улазнице.

Што се Црвене звезде тиче, клубу ће бити дозвољено да има 200 својих навијача с картама прве категорије. То су улазнице за спонзоре и пријатеље клуба и они ће бити смештени у посебном делу стадиона, не у делу предвиђеном за гостујуће навијаче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар