Видео: Какав "тачдаун" и какав угао камере!

"Ово је за Оскара!" Кордерел Петерсон истрчао је 102 јарда и на спектакуларан начин донео Чикаго Берсима седам поена у дуелу са Њу Орлеанс Сејнтсима.

Остали спортови 22.10.2019 | 12:45
Видео: Какав "тачдаун" и какав угао камере!
Хватач Чикаго Берса Кордерел Петерсон извео је у недељу увече несвакидашњу акцију, када је ухватио испуцану лопту, са њом претрчао 102 јарда - практично цео терен - и уписао "тачдаун".

Било је то друго најдуже трчање у историји Берса, а Петерсонов седми "тачдаун" у каријери директно после хватања лопте.

Фасцинантних петнаестак секунди додатно је улепшала ТВ кућа "Фокс", која је снимала Петерсона камером постављеном изнад терена, константно "шетајући" и мењајући угао.

Било је и навијача који су на друштвеним мрежама негодовали због оваквог покривања, али много више оних усхићених, који су писали како режисеру преноса треба доделити "Оскара".

Одбрамбени играчи успели су да дотакну Петерсона само једном за време читаве акције, а нису били ни близу да зауставе његов "слалом".

Двадесетосмогодишњи "вајд рисивер" би још једним сличним "тачдауном" изједначио рекорд НФЛ, који држе Џош Крибс и Лион Вашингтон.



Берси су овом приликом смањили дефицит са 0:9 на 7:9, али на крају су поражени од Њу Орлеанс Сејнтса резултатом 25:36, чиме су покварили скор на 3-3.

"Свеци" са шест победа и једним поразом воде на табели своје дивизије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар