ЕК: А шта каже тренер Локомотиве пред Партизан...?

Није тајна да Срби увек напуне дворане и да Партизан има велику подршку! Лука Банки истиче да ће Локомотива вечерас имати тежак задатак. . .

Кошарка 22.10.2019 | 10:13
ЕК: А шта каже тренер Локомотиве пред Партизан...?
Тренер Локомотиве Лука Банки рекао је да је његовој екипи у предстојећем мечу против Партизана у Еврокупу "заиста потребна победа". Иначе, Локомотива има скор од две победе и једног пораза до сада у Еврокупу, док Партизан има три победе и нема ниједан пораз до сада у Европи.

Зато и Банки зна да ће његов тим имати тежак посао у Пиониру.

"Пред нама је тешка утакмица против једне од најбољих екипа Еврокупа. Партизан је од почетка сезоне изгубио само једну утакмицу и налази се на првом месту у нашој групи. Очекујемо посебну атмосферу у хали, јер није тајна да Срби увек напуне дворане и да Партизан има велику подршку", рекао је Банки.

Локомотива је у прва три кола уписала две победе и пораз, а иначе се ради о екипи која би ове сезоне могла далеко у овом такмичењу.

"Наш противник има добру одбрану, игра агресивно и има квалитетне појединце. Морамо да играмо пажљиво, минимално да грешимо, да будемо концентрисани током целог меча. Ово је важна утакмица у којој нам неће бити лако, али добро смо се спремили и заиста нам је потребна победа", рекао је Банки.

И центар Локомотиве Алан Вилијамс је рекао да очекује тежак меч.

"У добром смо расположењу након две победе и спремни смо да покажемо шта умемо. Идемо у Београд по победу", рекао је Вилијамс.

Утакмица Партизан - Локомотива игра се у уторак од 20.00 у дворани Александар Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар