Коста и Трипије као Тригер и Родни: Зове ме Руни!

Мало пошалице из Атлетикове свлачионице. . .

Фудбал 23.10.2019 | 10:32
Коста и Трипије као Тригер и Родни: Зове ме Руни!
Једна је то од серија која није могла да досади, колико год да је репризирали. Легендарне Мућке су се на простору бивше Југославије примиле као да су домаће. Уживали смо у Дел Бојевим сплеткама, али ништа мање интересантан нам није био ни култни Тригер, који никако није могао да упамти како се звао Родни, па је упорно форсирао Дејв. Е, отприлике тако некако изгледа и однос Дијега Косте и Кијерана Трипијеа у свлачионици Атлетика.

С тим да Коста није спор као Тригер, него чисто воли да се шали на рачун новог саиграча из Енглеске. Јер знамо ко је у последњој деценији био најбољи енглески фудбалер...

“Десет пута на дан ме зове и сваки пут је Руни! Сваки пут“, смеје се Трипије у интервјуу за мадридски Марку.

Наравно, нема зле крви.

“Смејемо се. То је Дијего, не смета ми, нек се шали сваки дан. Знам га још из Премијер лиге и један је од најдуховитијих играча са којима сам играо“, хвали “Руни“ колегу.

А зашто баш Руни?

“Каже и да имам тај боксерски стил игре, мада се ту баш не слажемо“, опет се смеје Трипије, свестан и сам да у Шпанији воле мајсторе фудбала, а Енглези дуго нису имали неког бољег од Рунија.

Али све је то део прилагођавања на нови клуб, нову земљу. Трипије је тек други Енглез који је заиграо за Атлетико. И могао је да очекује да ће бити занимљива тема за интерне шале. Све скупа: ужива у Мадриду. Прија после острвских киша.

“Све је савршено, време је идеално, храна невероватна, боља него у Енглеској. Људи су топли, добри према породици и мени. Кад се породица смеје и мени је лакше“.

Подршку да дође у Примеру је уосталом имао и пре но што је потписао за Атлетико. Још док су делили свлачионицу у Тотенхему...

“Фернандо Љоренте ми је рекао све што треба да знам о Шпанији и много ми олакшао посао. Сад још само да се адаптирам. Три пута недељно имам и часове шпанског. Сад разумем неке речи, али Дијего Симеоне и остали Јужноамериканци много брзо причају“, каже Трипије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар