ЛШ: Звезда повела 21 играча у Лондон!

Боаћи остао у Београду! Повреда је била јача од нападача из Гане.  "Операција Лондон" без Боаћија: Све очи упрте у Павкова и оно његово! Може ли да сруши и другог финалисту Лиге шампиона из сезоне 2018/19? Шансу вреба и Томане, Милојевић одлучује послије финалног тренинга. . .

Фудбал 21.10.2019 | 16:52
ЛШ: Звезда повела 21 играча у Лондон!
Превелике дилеме није ни било. Посебно не кад се сазнало да Ричмонд Боаћи неће моћи да помогне саиграчима против Тотенхема, пошто га је у тој намери спречила повреда листа. Ништа озбиљно, али мала руптура захтева неколико дана мировања, па је Црвена звезда пут Лондона кренула без нападача из Гане.

Владан Милојевић дакле има једну опцију мање, сад само треба да одлучи ко ће предводити Звездину навалу у Лондону, да ли као и у прва два меча Милан Павков? Или што је тренутно реалнија опција Португалац Томане?

Што се тиче осталих позиција, сви с уту, осим наравно Милана Гајића и Ел Фардуа Бена, који нису ни лиценцирани за Лигу шампиона.

Ричмонд Боаћи није успио да се опорави на вријеме.

Нападач из Гане, који је и те како допринио пласману у Лигу шампиона, прије свега голом против Копенхагена и "отварањем" акције за погодак у дуелу са Јанг бојсима, доживио је нову повреду и неће бити спреман за наступ против Тотенхема.

Боаћи се тако није нашао међу путницима (укупно 21 фудбалер) који су кренули у Лондон, а видјећемо који од његова два конкурента у нападу ће добити прилику.

У мечу против Бајерна од старта је заиграо Милан Павков, који евидентно воли велике мечеве и Звезди је већ донио једну побједу против Ливерпула, а видјећемо да ли може да изненади и другог финалисту Лиге шампиона из сезоне 2018/19.

С друге стране врло солидан меч против Олимпијакоса одиграо је и португалски "шпиц" Томане, који је бржи и стога можда погоднији избор за гостовање, али одлука је на Милојевићу.

Како било, Милојевић је у Лондон повео 21 фудбалера…

Голмани: Милан Борјан, Зоран Поповић

Одбрана: Марко Гобељић, Немања Милуновић, Радован Панков, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Сантана Жандер, Милан Родић

Везни ред: Душан Јованчић, Милош Вулић, Хосе Алберто Кањас, Његош Петровић, Мирко Иванић, Вељко Симић, Матео Гарсија, Раџив ван Ла Пара, Алекса Вукановић, Марко Марин

Нападачи: Милан Павков, Томане.

Тотенхем је апсолутни фаворит, али не сумњамо да се сви Звездини навијачи уздају у чудо и наставак Тотенхемове кризе. Видећемо у уторак од 21 сати.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар