Ловци пронашли жену, несталу прије мјесец дана

У близини рибњака у Прњавору ловци пронашли Мирјану Видаковић, која је нестала из Дервенте прије мјесец дана. Њен вјенчани кум и љубавник Миро Бојанић, који је и пријавио њен нестанак, у међувремену се објесио

Република Српска 21.10.2019 | 08:06
Ловци  пронашли жену, несталу прије мјесец дана
Мирјана Видаковић, која је нестала прије мјесец дана у Дервенти, пронађена је жива јуче у шибљу код језера на подручју Прњавора.

Нестанак Видаковићеве полицији је пријавио њен вјенчани кум Миро Бојанић 21. септембра, а прича се да су њих двоје били у емотивној вези после смрти њеног супруга. Бојанић се недуго послије њеног нестанка објесио, што је изазвало многе сумње и претпоставке о њеној судбини.

О Мирјани се ништа није знало скоро мјесец дана, све док је јуче у близини рибњака у Прњавору нису пронашли ловци. Била је у тешком физичком стању, а гдје је провела све ово вријеме у овом тренутку није познато.

(Новости)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милун

21.10.2019 06:41

Јадна жена,то дивно и вољено биће. Много ми је жао,те нежног женског срца,претпостављам да је патила због неких разлога,то су дивна,осећајна душа,треба јој помоћи и психички је стабилизовати

ОДГОВОРИТЕ
Name

циркус

21.10.2019 07:00

Дзаба се цојк објеси а она се само играла скриваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беесоне

21.10.2019 17:20

сувишно је било шта коментарисати, уопште не знате шта их је задесило. у каквој год да су вези били није битно више само су људи.