Црно-бијели сагласни...

Прегрмели смо једно од најтежих гостовања у АБА лиги! "Екипа Морнара је веома добра, има сјајну спољну линију. И када играју код куће тешко је играти против њих. Мислим да смо одиграли добру одбрану", каже најефикаснији играч тима у Бару Огњен Јарамаз.

Кошарка 21.10.2019 | 13:23
Црно-бијели сагласни...
Партизан је на старту ове сезоне у серији тешких гостовања, а једно које спада у ред врло незгодних је и оно у Бару. Ипак, црно-бели су и без Андрее Тринкијерија на клупи успели да дођу до победе.

Огњен Јарамаз је поново био врло расположен, наставио је да показује висок ниво игре и био је мотор који је покретао Парни ваљак у Бару.

"Веома важна победа за нас после пораза од Приморске у АБА лиги. Врло незгодно гостовање. Екипа Морнара је веома добра, има сјајну спољну линију. И када играју код куће тешко је играти против њих. Мислим да смо одиграли добру одбрану. Поготово у другом полувремену где смо добро решавали игру два на два. У другом полувремену је то изгледало доста боље и заслужено смо победили. Врло важна победа и похвалио бих фантастичну атмосферу", рекао је Огњен Јарамаз, најефикаснији играч црно-белих са 17 датих поена.

Немања Гордић је био опет задужен да повезује игру свог тима.

"Изузетно важна победа на тешком терену. Морнар игра јако добро у Бару. Добро смо се спремили. Нису имали неких шутева који би им омогућили да уђу у ритам. Ми смо ритам ухватили у трећој деоници. Заслужено смо победили", рекао је Гордић.

Свесни су црно-бели колико је ово био тежак меч.

"Важна победа. Морнар је добро кренуо у сезону, ово је једно од тежих гостовања у АБА лиги. Свели смо их на свега 65 поена. Свега четири тројке у чему су најбољи. Одбраном смо преломили утакмицу", каже Бирчевић.

Раде Загорац је похвалио Владу Шћепановића и Александра Матовића који су водили меч у одсуству Андрее Тринкијерија.

"Права мушка победа за нас. Сигурно да је био и фактор што је главном тренеру пре утакмице позлило. Помоћни тренери су одрадили велики посао. Показали да и у кризним ситуацијама могу да ураде добар посао и честитам им искрено на томе", рекао је Загорац.

Доктор Мома Јаковљевић је после утакмице у Бару причао о стању првог тренера Андрее Тринкијерија који није водио меч против Морнара, већ су то чинили његови заменици Владо Шћепановић и Александар Матовић.

"Дошао је пре почетка утакмице, осећао се малаксало, било му је мука. Отежано је дисао. Каже да је био под јаком климом, па је сишао на плажу и ухватила га је температура. Узели смо све анализе, узели смо ЕКГ, урадили преглед плућа, све је у најбољем реду и сада је добро. Мислим да је то сплет околности и превелики премор", рекао је доктор Партизана, Мома Јаковљевић за клупски Јутјуб канал после утакмице.

Извор: моззартспорт

ФОТО: АБА лига

Коментари / 0

Оставите коментар