Долази да зарије нож у рањени Тотенхем!

Британци се спремају за Марина. . .  Британски медији најављују да Марко Марин долази у Лондон како би "зарио нож у рањени Тотенхем".

Фудбал 21.10.2019 | 10:32
Долази да зарије нож у рањени Тотенхем!
Марин ће, заједно са саиграчима, у понедејлак допутовати у Лондон како би у уторак одиграо меч трећег кола Лиге шампиона против Тотенхема.

Британски медији кренули су са најављивањем доласка црвено-белих, али и критикама на рачун "своје" екипе која игра узузетно лоше у последње време.

"Бивши фудбалер Челсија Марко Марин се враћа у Лондон, а циљ му је да забије нож у рањени Тотенхем", наводи се у првој реченици текста објављеног на порталу "Дејли Стар".

Британци подсећају да је Марин био члан Челсија и називају то доба у његовој каријери "мизерним".

"Играти против финалисте Лиге шампиона, једног од највећих клубова у Европи, је велика ствар за све у Звезди. Наша победа прошле сезоне против Ливерпула значи да сви морају да нас поштују", преноси "Дејли Стар" Маринове речи.

Чињеницу да Спурси имају две победе у последњих 11 мечева, рачунајући и дебакл против Бајерна у претходном колу ЛШ и пораз од 7:2, британски медији користе да потпуно скину притисак са вицешампиона Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар