Арапи купују и други клуб из Манчестера?!

Принц шаље понуду за Јунајтед! Сити је у власништву људи из Емирата, док би Јунајтед могао да буде "играчка" богатог Саудијца. . .

Фудбал 22.10.2019 | 12:26
Арапи купују и други клуб из Манчестера?!
Најбогатији клуб на свету можда мења власника!

Навијачи трофејног Манчестер јунајтеда незадовољни су породицом Глејзер и начином на који воде клуб од одласка Сер Алекса Фергусона, тако да се несто на "Олд Трафорду" могу чути и повици да желе њихов одлазак, а богати Американци их можда и послушају...

Како преноси британски "Миррор", Глејзери очекују да у наредним недељама добије понуду саудијског принца Мохамеда Бин Салмана, који је већ нудио 3 милијарде долара и био одбијен.

Глејзери, који су власници и НФЛ клуба Тампа Беј, желе да тестирају тржиште и виде да ли би им у овом тренутку било паметно да напуте Манчестер јунајтед који је већ у озбиљним резултатским проблемима, пошто се чини да ни са Солскјером нису погодили, као ни са Мојесом, Ван Галом и Мурињом.

Американци су већински власници Јунајтеда од 2005. године када су га купили за 1,4 милијарде долара, а претпоставља се да не би прихватили понуду мању од 4 милијарде долара.

О поменутом принцу из Саудијске Арабије се зна мало, а за сада нису коментарисали нови покушај "преузимања клуба", док су за претходни казали да је у питању "чиста измишљотина", иако сви извештаји са Острва указују на другачије.

Занимљиво је да су власници Манчестер ситија из Уједињених Арапских Емирата, такође државе са Арабијског полуострва.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар