Даша: Иван уништава групу која му је дала све!

Након што је ПР тим Ивана Милинковића издао јавно саопштење у којем се наводи да му је Зоран Дашић забранио да на својим наступима у соло каријери изводи песме групе Легенде, у којој је провео три деценије, оснивач групе разочарао се у некадашњег колегу.

Забава 20.10.2019 | 18:00
Даша: Иван уништава групу која му је дала све!
Како каже за Курир, Даша је шокиран тиме што је певач сам хтео да пева модерније песме, а сада, по његовом мишљењу, тражи сензацију без потребе.

- Прво, смешно ми је да он покушава да гради своју каријеру уништавањем групе и људи који су му дали све у животу. Претпостављам да му је то неки маркетиншки потез да се мало усталаса јавност за његове соло пројекте. Чему толика галама кад је он то обавештење добио пре скоро четири месеца?! - пита се Даша и наставља:

-Када сам прочитао у новинама да је напустио групу, онда је логично и ово што пише. Уобичајена је пракса на естради да певачи немају права да јавно изводе песме групе коју су напустили, као у случају Бреговића и Бебека у вези с песмама Бијелог дугмета, Неверних беба и њихових вокала, Чеде Чворка и певачица које су певале у групи Луна... Ако возач ГСП да отказ, онда не носи аутобус са собом. Сам је рекао да га не интересује да пева наше песме и да је жељан да пева нешто потпуно ново. Чекај, зашто се онда враћа на старо сад?! Ни он, а ни ја не можемо да забранимо да се емитују песме с његовим гласом. То није наше власништво, али ћемо старе песме снимити с новим певачем. Као што је Иван препевао песме од певача пре њега, тако ће нови препевати песме које је он снимио.



Вођа Легенди на крају закључује:

- Само желим мир, а њему срећу у даљем раду. Пусти нас, бре, на миру! Ти ради своје, ми ћемо своје. Он се одлучио за то, јер, да сам се ја питао, група би трајала још 10 година. Нисам љут, подржао сам га у одлуци. Он нас је напустио с образложењем да није задовољан тиме што ради и да му песме нису довољно добре. А сад хоће да пева те исте песме и буни се што му неко забрањује. Шта, узмеш сад наше песме и правиш нам конкуренцију, а решио си да то не радиш. Не знам само зашто покушавају да повуку мржњу на нас, па да испаднем звер.

Позвали смо Ивана за коментар, али његов портпарол нам је рекао да је певач у том тренутку био недоступан.

Извор: Курир Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар