Нивес отворила душу о бившем мужу!

Певачица и списатељица Нивес Целзијус годинама интригира јавност својим потезима, а посебно турбулентан период њеног живота био је онај док је била у браку са фудбалером Дином Дрпићем.

Забава 20.10.2019 | 16:00
Нивес отворила душу о бившем мужу!
Нивес и Дино били су у браку од 2005. до 2014. године, а након развода су остали у добрим односима, те данас живе у истој улици и помажу једно другом. Венчали су се у Лас Вегасу, а убзо после свадбе Дино је добио професионални ангажман у Немачкој, где је Нивес стекла велику популарност.

- Одмах је кренула помама за нама. Шетали смо улицом и видели бисмо себе на насловницама. Пре мене титулу најзгодније даме Бундеслиге носила је Силвиа ван дер Варт, супруга фудбалера Рафаела. Кад су је упитали кога види као своју наследницу, одабрала је мене. Убрзо су ми и службено дали ту титулу. Силвији сам се дивила, гледала сам је на телевизији, а она је мене хвалила. Лудо - испричала је за 24сата.хр Нивес Целзијус, која је убрзо након тога добила понуду да пише колумну за немачки "Билд".

- Понудили су ми да будем колумнисткиња, видели су да ће то бити добро и за њих и за мене, и било је. Моје колумне биле су једне од најчитанијих на целом порталу. За картицу текста недељно била сам одлично плаћена. У Немачкој никад нисам била, како би се рекло, А листа селебритија, али свеједно бих за пола сата појављивања на неком догађају зарадила 3000-4000 евра - открила је она за поменути хрватски портал.



Нивес и Дино добијали су понуде за улазак у ријалити, и док је она у томе видела добру прилику за зараду, фудбалер није желео такву врсту популарности.

- Њему је сметала та пажња. Он је хтео да будем само домаћица, а ја сам желела да радим - каже она. Када је Дино потписао за брунејски ДПММ, Нивес је одлазила код њега на месец дана, а брунејски принц је због ње чак променио протокол на рођендану свог сина.

- Дино је добио добар уговор тамо. Ја сам долазила и онда бих остајала месец дана. Власник клуба је брунејски принц, престолонаследник, долазио је на утакмице. Код њих је правило да се жене не рукују с мушкарцима. И долазе све званице, с мушкарцима се принц рукује, са женама ништа. Али мени је на крају пружио руку - навела је она.

Извор:Еспресо.рс/24сата.хр Фото:принсцреен/инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ма

20.10.2019 19:42

Лијепа памети е јеси и скупа

ОДГОВОРИТЕ