Хилд јасно поручио Дивцу: Плати ме!

Кошаркаш Сакраменто Кингса покушава алтернативним путевима да избори већи уговор од његове екипе.  Бади показао Дивцу - "плати ме!" Није очекивао овакву реакцију. . .  Слично је реаговао и његов сарадник Пеђа Стојаковић. . .

Кошарка 20.10.2019 | 21:51
Хилд јасно поручио Дивцу: Плати ме!
Хилд ће наредне сезоне постати слободни агент, што је покренуло приче о новом уговору који би требало да добије.

Сага око Бадијевог уговора почела је тако што су се у медијима појавиле спекулације да Кингси спремају четворогодишњи уговор вредан 90 милиона долара, на шта је Хилд одговорио "да би то била увреда".

Наредних неколико дана причало се да су Хилд и Кингси, пре свега генерални менаџер екипе Владе Дивац, у веома лошим односима.

То је брзо демантовани, а њих двојица су виђени у једном пријатељском разговору пред камерама.

Такође, Хилд је ухваћен како на загревању пред последњи припремни меч екипе закуцава, а онда се окреће ка Дивцу и гестикулира му руком да би требало да га плати више.



"Узбуна" у Сакраменту!

Тако би се могла описати реакција јавности након што је Бади Хилд потврдио да га је "увредила" новчана понуда Кингса. Наиме, клуб из Калифорније био је спреман да Хилду понуди сарадњу на још четири године за 90 милиона долара, али момак са Бахама сматра да вреди више...

Очекивао је богатију понуду, у складу са новоформираним уговорима у НБА где су и неки просечни играчи постали мултимилионери, због чега Кингси поново морају да седну за сто са њим.

Ако сте мислили да је због свега тога лоша атмосфера у тиму - варате се!

На традиционалном "Кингс Фан Фесту" у Сакраменту, где се играчи друже са навијачима, Бади Хилд је прво снажно закуцао, а онда "послао поруку" генералном менаџеру Дивцу да га "исплати" показујући прстима новац.

Наравно, Дивац му је пришао и уз осмех на лицу су прокоментарисали потез Хилда.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар