Изненађење за Интер!

Манчестер има клаузулу да задржи Матића! Ђаволи могу да продуже уговор до лета 2021. године!

Фудбал 20.10.2019 | 22:25
Изненађење за Интер!
Све су у Интеру били спремили да доведу Немању Матића у јануарском прелазном року. Рачунали су да му уговор истиче на лето и да Енглези неће много новца тражити. Поготово што је српски репрезентитац пао у други план.

Али данас Коријере дело Спорт је открио да Матић има у уговору са Манчестером клаузулу по којој Јунајтед може без проблема да му продужи уговор до јуна 2021. године. Ако жели. А, онда би се певала друга песма када је висина обештећења у питању.

Јасно је да Солскјер не рачуна на Матића као стартера, али то не значи и да је спреман да га пусти по сваку цену, да му није потребан као алтернатива у тиму. Због тога су у Интеру сада на жеравици, јер нису више сигурни, док не опипају пулс Енглезима, да ли има смисла кренути у „напад“ на Немању.

А, Интеру тек сада гори под ногама после повреде Стефана Сенсија. Средина терена је ослабљена, сада нема довољно ни квалитета, ни квантитета. Појачања су хитно потребна, чим се отвори „маркет“ у јануару. Немања Матић остаје први пик Антонија Контеа, питање је само под којим условима ће Интер моћи да га доведе.

Српском фудбалеру се иде из Манчестера, то је евидентно, чим је пао у други план и радо би се придружио некадашњем тренеру Контеу. Ипак, код Јунајтеда су и со и погача...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар