Ако нећемо да освојимо титулу, што играмо?!

Луизова порука свима у клубу: "Моја визија, моја амбиција је да се увек боримо за титуле, до клуба, играча и тренера је да ли сматрају да треба да се боре за титуле или не. Мислим да овај клуб заслужује да засија опет", додао је оптимистично Луиз.

Фудбал 20.10.2019 | 08:00
Ако нећемо да освојимо титулу, што играмо?!
Фудбалери Арсенала трећи су на табели уочи наставка првенства после октобарске паузе за УЕФА квалификације, са девет бодова мање од лидера и бодом мање од шампиона.

Иако се и ове године у Енглеској за једине кандидате за титулу сматрају Ливерпул и Манчестер сити, дојучерашњи штопер Челсија и нова узданица менаџера "тобџија" Унаија Емерија сматра да је његов тим неоправдано изостављен.

"Сматрам да, ако већ започињеш нешто, а ми смо добро почели и Премијер лигу и остала такмичења, онда је природно да размишљаш о томе да освојиш то такмичење. У супротном боље не започињи ништа у животу", рекао је Бразилац у интервјуу за "НБЦ Спортс".

"Желим да освајам титуле са Арсеналом. Желим да напредујем и прилагодим свој стил игри Арсенала. Моја визија, моја амбиција је да се увек боримо за титуле, до клуба, играча и тренера је да ли сматрају да треба да се боре за титуле или не. Мислим да овај клуб заслужује да засија опет", додао је оптимистично Луиз.

Арсенал није освојио титулу од 2004. године, а после гостовања Шефилд јунајтеду, чека га дуел са Гимараешом у Лиги Европе, сусрет са Кристал Паласом, па Лига куп дерби са Ливерпулом на "Енфидлу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар