Зидан: Лука Јовић ће кренути да постиже голове!

Лука Јовић још чека на први гол у дресу Реал Мадрида (након што му је један поништен против Осасуне) и због тога се налази на удару шпанских новинара.

Фудбал 19.10.2019 | 13:11
Зидан: Лука Јовић ће кренути да постиже голове!
Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан се обратио медијима на конференцији и јасно је ставио до знања представницима “седме силе” да је са младим нападачем све у реду и да ће кренути да постиже голове.

– Јовић није обесхрабрен. Баш супротно, добро разумије ситуацију. Мислим да је много бољи него на почетку сезоне. Полако је кренуо да прича шпански и улази у динамику – рекао је Зидан новинарима.

А то има и своју подлогу, наиме, познати шпански лист пренио је да би српски нападач могао да се нађе у стартној постави у вечерашњем (21) сусрету против Мајорке. 

Он би требало да заигра заједно са Каримом Бенземом у формацији 4-4-2, што би могло да представља само корак напријед ка још убитачнијем нападу “краљевића”.

О овом се и раније спекулисало, али је можда коначно вријеме да то видимо и на дјелу. Без сумње то је добра вијест за српског аса, који никако да дочека праву шансу и због тога се носи са огромним притиском тамошње јавности, иако је побрао симпатије најватренијих навијача.

(Спорт.блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар