Бајага своју жену упознао у превозу!

Момчило Бајагић Бајага своју супругу Емилију упознао ју је у аутобусу једном приликом, а емоције су одмах прорадиле. Рокер није оклевао, па ју је питао да изађу у недељу, међутим, она га је одбила.

Забава 19.10.2019 | 19:00
Бајага своју жену упознао у превозу!
Он је то, како је истакао својевремено, схватио као да га је одбила, јер - ко не излази недељом?! Тада, он није постављао много питања, а како се наводи, Емилија је у то време излазила суботом.

"Ема је становала у Земуну, а упознали смо се у аутобусу. У бусу сам је први пут питао да ли би хтела да изађе са мном у недељу, а она је рекла да недељом не излази. Мени је то било као да ме је о'ладила, јер ко не излази недељом?" причао је Бајага једном приликом Новостима, па наставио:

"Ема је ваљда излазила суботом, откуд знам... Ја онда нисам постављао никакво додатно питање, било ми је труба. Тек после неколико месеци смо профурали" истакао је рокер.



Пар је седмогодишњу везу крунисао браком 1989. године. Већ следеће су добили сина Марка, а осам година касније и ћерку Анђелу.

"О јавним се особама свашта пише. Ема је то стварно добро поднела, посебно тих првих година наше везе које су биле најлуђе. Нисмо могли да идемо на летовање негде где иду сви. На Мљету смо једном отишли на неку далеку плажу како би били сами. Међутим, од некуда се појавило петоро људи који су само седели и гледали у нас", рекао је једном приликом он.

Ни деци није било лако да одрастају уз познатог оца. Бајага тврди да је имати славног родитеља привилегија, нарочито када се организују велики концерти.

"Тад сам нервознији, а то се онда преноси и на њих. Многи им пријатељи из школе траже карте за концерт, па онда они код куће жицкају од мене, а тих дана ми није ни до чега", испричао је Бајага.

Извор: Курир.рс Фото: Марина Лопичић

Коментари / 0

Оставите коментар