Аца: Могу све да ми узму и опет ћу их болети!

Аца Лукас важи за једног од најконтроверзнијих певача на овим просторима, а током своје дуге каријере имао је велике успоне и падове - како пословно, тако и приватно. Певачу су се приписивале свакојаке афере, а он је, чини се, из свега увек излазио јачи.

Забава 19.10.2019 | 15:00
Аца: Могу све да ми узму и опет ћу их болети!
Пред камерама емисије "Премијера", Лукас је проговорио о недавним наводима да ће му бити одузет стан.

- Ма ја немам ништа, остајем без свега. Мене целог живота прате приче, те злобне, измишљене. Али ако неког интересује, може да дође да види, код мене је све транспарентно. Могу све да ми узму, али мене не могу. И опет ћу их ја болети - каже певач.

Он се осврнуо и на то што су му недавно поништили визу за Аустралију, и то само неколико дана пре него што је требало да крене у "земљу кенгура".

- Ја сам визу добио још 28. маја и седам дана пред први концерт у Сиднеју су ме звали из конзулата и рекли да је поништена виза, рекли су да сам слагао да нисам осуђиван. Ово што сам имао породично насиље, које се није десило, то сам ја морао да признам да не би ишло у истрагу. Кад признаш дело, не улази то у казнену евиденцију. Ја сам им свашта рекао, звао сам конзулат. Био сам ја тамо пет, шест пута, није то због Аустралије, не морам ни да идем. Покушали су да ми ураде нешто да ме заболи тамо где они мисле да њих лично боли - у новац.

На крају, певач ипак признаје да је срећан и да му највећу љубав пружају његова деца.

- Мени љубав не фали поред четворо деце, моја деца и моја унука су ми довољни, као и будући унуци које ћу имати - закључио је Лукас.

Извор:Информер Фото:Yоутубе/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар