Томић од Павловић банке потражује 40 хиљада КМ

Пред Привредним судом у Бијељини данас је одржана главна расправа по тужби адвоката Душка Томића, чији је предмет била наплата потраживања од “Павловић Интернатионал Банк” а. д. Слобомир, чији је власник доскоро био Слободан Павловић, а за пружене услуге у вриједности од 40. 000 КМ.

Република Српска 18.10.2019 | 20:47
Томић од Павловић банке потражује 40 хиљада КМ
Томић је “Павловић” банку, заједно са једном адвокатском канцеларијом, заступао у предмету против Брчко дистрикта, у ком је, како тврди, одштетни захтјев од 50 милиона успио да смањи за 45 милиона марака. 

“Испоставило се да 'Павловић банка' не жели да исплати мој ангажман, тврдећи да сам ја само извршио увид у списе и да мени припада неких 20-30 марака. Дакле, услуге тих људи су коштале живота многе људе у Семберији, а видите како тешко банка даје новац другима који су га зарадили”, каже адвокат Душко Томић. 

Томић каже да је био спреман да се одрекне свог тужбеног захтјева све док није чуо аргументе друге стране.

“Данас сам то чуо од тадашњег директора, да су они банку чували од адвоката Душка Томића. Ево, сачуваће је за 40 марака од мене, али је нису сачували од ових разбојника и криминалаца, који су све то уништили”, изричит је Томић.

Наставак рочишта, на ком ће бити настављено испитивање свједока и изнесене завршне ријечи, заказано је за 7. новембар ове године.



БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

само ако..

18.10.2019 18:57

Зар није баја вец..оцистио..ту банку па је касно за разкусуривање

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИНИША

19.10.2019 06:17

СВЈЕДОКОМ САМ КОЛИКО ЈЕ АДВОКАТ ДУШКО ТОМИЋ ЧИНИО ЗА ПАВЛОВИЋА ДА ПЕЖИВИ СВОЈЕ ДИРЕКТОРЕ. ОНДА СУ ЗАВАДИЛИ ПАВЛОВИЋА СЛООДАНА СА АДВОКАТОМ ДУШКОМ ТОМИЋЕМ И НАКОН ТОГА ПАВЛОВИЋУ ОТВОРИЛИ СЛОБОДАН ПУТ ЗА ПРИТВОР А ПОТОМ У КУЋНИ ЗАТВОР, ДОК ПАВЛОВИЋА ИНПРИЈУ НИСУ ПОТПУНО БАЦИЛИ НА НОГЕ. ГЛАВНИ БАЈА ЈЕ СВЕ ПОКУПИО СЕБИ И СВОЈИМ ПАЈТОСИМА. ЖИВИО ДРАГО САВИЋ, ЖИВИО БЛАГО БЛАГОЈЕВИЋ, И АДВОКАТИ СЛОБОДАН ПАВЛОВИЋА, КОЈИ СУ ГОДИНАМА РАДИЛИ ПРОТИВ ПАВЛОВИЋА А У КОРИСТ ГЛАВГОГ БАЈЕ И СВОЈИХ ЏЕПОВА.

Name

УСКОРО

19.10.2019 06:28

УСКОРО ЋЕ БИТИ ПОНОВО АКТИВАН ПРЕДМЕТ КУПОВИНЕ ДОДИКОВЕ ВИЛЕ У БЕОГРАДУ, КОЈУ МУ ЈЕ ПЛАТИЛА ПАВЛОВИЋ БАНКА. СВЕ ЋЕ БИТИ ДО БОЛА ЈАСНО О КАКВОМ СЕ "ЧОВЈЕКУ РАДИ".

Name

РЕ СИНИСА

19.10.2019 10:43

А СТА ЈЕ СА ОНИХ КОЈИ СУ ГА ОПУВАЛИ И ЈОС СУ У БАНЦИ А НЕ ЗНАЈУ СТА ИМАЈУ АЛИ ДОК ЈЕ КАПАЛО СВИМА КОЈИ СУ ИГРАЛИ ЗА СЕБЕ И ЊЕГА БИЛО ЈЕ ОДЛИЦНО, САВЈЕТОДАВЦИ ЗА ДЕСЕТ АЛИ ТО МНОГЕ КОСТА И ПОСЛА И ЗИВОТА И СТА САД? НИСТА! ТО СУ ГЊИДЕ КОЈЕ ЦЕ ОПЕТ ПЛИВАТИ У МУТНОМ А ОСТАЛИ...МА КО ЊИХ ПИТА...

Name

ИМЕЊАК

20.10.2019 10:20

МОЈ ИМЕЊАК АЛЕКСАНДАР ВИЋАНОВИЋ БИО ДИРЕКТОР ПАВЛОВИЋА БАНКЕ А САД ПРИНУДНИ ШЕФ У ЖИТОПРОМЕТУ. КАКВЕ ЛИ ПРЕВАРЕ. ТАЈ ПОМОДАР У КРИМИНАЛУ ДО ГУШЕ ЋЕ ЗВРШИТИ ГРОЗНО.

ОДГОВОРИТЕ