"Утисак сезоне? Федерерове меч лопте против Ђоковића!"

Канадски тенисер Милош Раонић присетио се финала Вимблдона између Роџера Федерера и Новака Ђоковића.

Тенис 19.10.2019 | 15:17
"Утисак сезоне? Федерерове меч лопте против Ђоковића!"
Канађанин пореклом из Подгорице изабрао је тај меч као нешто што је обележило сезону до сада.

У великом финалу Вимблдона Федерер је у петом сету сервирао за победу и имао везане меч лопте, али се Новак спасао и преокренуо.

"Постоје ствари које ће увек имати велики простор у медијима, али на мене су највећи утисак оставиле меч лопте које је имао Роџер у том финалу. Не знам зашто, али како су изгледали ти поени - посебно онај други - јасно их се сећам када размишљам о њима", рекао је Раонић за "Дејли Мејл".

Милош је говорио и о очекивањима везаним за наредну сезону.

"Мислим да ће бити незахвално причати о врху без њих тројице, Роџера, Новака и Рафе. Мислим да ће Роџер имати своје прилике, али ће му бити тешко да буде константан. Рафа и Новак - они ће се питати око свега наредне сезоне", истакао је Раонић и рекао да би Тим света коначно могао да победи Тим Европе на Лејвер купу, који ће 2020. бити одржан у Бостону.

Као омиљени турнир истакао је Вимблдон.

"Рекао бих да је Вимблдон далеко испред свих за мене. Добро, нисам имао претераног успеха ове сезоне, водио сам 2-0 и изгубио... Од осталих турнира можда бих изабрао Лејвер куп због тога што је то новитет и нешто што сам искусио први пут", закључио је Раонић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар