Познати шутер био близу Партизана, па...

. . . потписао за ривала црно-белих! Амерички шутер играће у Штарк арени, али против екипе Андрее Тринкијерија.

Кошарка 18.10.2019 | 19:43
Познати шутер био близу Партизана, па...
Иако је минулог лета било наговештавано да ће познати шутер Ендрју Гаудлок (30) потписати за Партизан, то се ипак дефинитивно неће догодити.

Гаудлок је на свом Тwиттер профилу потврдио да ће потписати за Партизановог ривала у Еврокупу - Венецију!

"Срећан сам због шансе да представљам Венецију. Прошло је много времена и нисам мислио да ћу поново да играм, али сам срећан јер имам подршку породице и пријатеља", написао је некадашњи играч Лејкерса, Уникса, Фенербахчеа, Хјустона, Макабија, Арманија...

Он је прошлу сезону провео у Кини, наступајући за Шандонг Голден Старс, али је доживео тешку повреду због које је дуго био на опоравку.

Сада је очигледно спреман за нови почетак у Европи - у дресу италијанског шампиона.

Иако се дуго уочи почетка сезоне спекулисало да би следећа дестинација могао да буде Партизан, Гаудлок је потписао уговор с Венецијом.

Ову информацију потврдио је некадашњи НБА играч на друштвеним мрежама. Мада нема званичних информација, процењује се да је уговор до краја сезоне.

Гаудлок је одиграо 19 утакмица у кинеском првенству за Шандонг прошле сезоне, али је онда доживео тешку повреду чашице колена, због чега се дуго опорављао. Сада је спреман да се врати на терен и Венеција је искористила ситуацију како би довела велико појачање за наставак сезоне.

Гаудлок је у каријери два пута бранио боје Лос Анђелес Лејкерса, те кратко Хјустона 2016. године. Такође је наступао за неколико клубова у Развојној лиги, те Уникс из Казања, Фенербахче, Макаби Тел Авив, миланску Олимпију, те кинески Ћинђијанг.

Најбоље партије пружао је Униксу гед је освојио Еврокуп и био члан најбоље петорке тог такмичења и ВТБ лиге, а био је и МВП руског купа...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар