Додик поново отровне стријеле шаље Шаровићу

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик тврди да се предсједник СДС-а Мирко Шаровић брине за државу, а не за ентитет Република Српска јер жели да се задржи на функцији министра спољне трговине и економских односа, гдје је, како каже, извршио низ издаја.

Република Српска 18.10.2019 | 08:37
Додик поново отровне стријеле шаље Шаровићу
Поводом најаве Шаровића де ће од (предсједавајућег Представничком дома Парламента БиХ) Дениса Звиздића затражити заказивање сједнице овог дома, Додик је рекао "нека они то организују".

"Ми нећемо сметати па да видимо шта ће урадити. Да видимо шта је циљ, шта да функционише, БиХ?", упитао је Додик.

Према његовим ријечима, јавност не смије да заборави да је Шаровић, када је дошао у Народну скупштину Републике Српске, рекао "не занима ме шта ви мислите".

"Њега не занима Народна скупштина, већ сећија у Сарајеву и договор о томе. Неко га је охрабрио и тапшао по рамену. Замислите сада њега који гура ту причу и лидера СДА Бакира Изетбеговића који се са њим договара и који каже `ово је статус qуо`. Мене занима став Народне скупштине и оно што каже парламент РС-а ћу поштовати", рекао је Додик за РТРС.

Додик је навео да Шаровић "не смије да мрдне у Сарајеву мимо СНСД-а" и њега (Милорада Додика) и да ће "бити посљедица, па нека изволи".

"(Бивши члан Предсједништва БиХ) Младен Иванић причао је 2014. године да ће он блокирати ако у Савјет министара иде СНСД, а не његова групација. Замислите да онакав Иванић нешто блокира. Шта мислите да овакав Додик може да уради. Нека покушају, ја им кажем да ћемо блокирати све и они неће добити ништа. Добићемо ситуацију у којој БиХ неће функционисати", поручио је Додик.

Додик је рекао да је позивао на договор, да је СДС-у и ПДП-у нудио заједничку сарадњу и заједнички наступ на нивоу БиХ.

"Нудио сам то и прије неколико година и чак ишао са СДС-ом само да би показао јединство Републике Српске у Сарајеву, да Изетбеговић не би говорио да `њему не може ентитет нешто рећи`. Ја хоћу да каже јер је ово наш ентитет, ово је наша држава, није његово. Шта он има овдје, нема шта да тражи, он је ту маргиналан и политички и на сваки други начин. Ово је Републике Српска", рекао је Додик.

Он каже да се јавност сјећа да је тадашњем лидеру СДС-а Вукоти Говедарици и предсједнику ПДП-а Браниславу Бореновићу нудио заједничко учешће у власти БиХ и да им стоји на располагању по министарско мјесто, али да су они то одбили јер су, како каже, морали да изврше неке претходно преузете обавезе.

"Та спирала њихове издаје довела је до тога да су изгубили 50.000 гласова само у једном изборном периоду од четири године зато што су се тако понашали. Не жалим их, овако како се сада понашају изгубиће додатно", навео је Додик, који је предсједник СНСД-а.

Додик је рекао да је Шаровић морао да преузме СДС да би га девастирао и демонтирао до краја јер је то, како је додао, у интересу неких који тамо са њим сједе.

"Оно што одржава СНСД и мене јесте јасна политика и ја им кажем, `извволите, ми нећемо ништа блокирати`. Ево позивам све људе из СНСД-а да не блокирају њихова 22 гласа у Парламенту БиХ. Да видимо која су то фамозна 22 гласа - два из СДС-а, два ПДП-а и да би било валидно гласање из Републике Српске, морају да узму Адила Османовића као пети глас. Ево изволите, узмите. То је још један егзактан доказ издаје, поновљене издаје коју они врше", навео је Додик.

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине рекао је да њему покушавају да наметну обавезу да је одговоран и за други дио БиХ, што, каже, није.

"Одговоран сам само тамо гдје сам биран, али као човјек нисам спреман да учиним било шта лоше за Федерацију, да им спријечим пројекте, да кажем да ово нећу... Они ме не занимају. Што памтим бошњачких имена то су из неког претходног периода, ове нове немам ни потребу да памтим. Имам одговорност за Републику Српску гдје сам биран, као што је Трумп биран у Америци и има за њу одговорност", нагласио је Додик.

Додик је рекао да на нивоу БиХ заступа интересе Републике Српске и да није спреман да од тога прави фарсу, као што је то чинио Иванић, па оде у академију СДА и онда оптужује њега како сарађује.

Коментаришући оптужбе да СНСД и он коче 42 пројекта које чекају на реализацију, који су вриједни двије милијарде, од чега 700 милиона за РС, Додик је упитао због чега то власт на нивоу државе није учинила јер су за то имали четири године.

"Република Српска функционише и наћи ће начина да обезбиједи средства. Прво нас нападају када овдје узимамо кредите, а сада би да те кредите пуштају. Наравно да то треба Републици Српској, као и Федерацији, али је од тог новца важније очување права на политичко представљање и легитиман избор. У овом случају је обоје угрожено", нагласио је он.

Према његовим ријечима, када би размишљали политички, њима /Шаровићу и Бореновићу/ би одговарало да средства не дођу у ентитет, па да могу да кажу да се РС не развија.

"Није то та прича, већ нека друга, то је подвала. Они мисле да ће придобити јавност у Републици Српској причом да они `пуштају пројекте`. Због чега су нас онда нападали када смо правили договоре о кредитима. Зашто не искористе могућност и не траже да се објасни због чега се не реализују пројекти. Примарно је нешто сасвим друго", рекао је он.

Додик је навео да се они лажно представљају као представници народа који о њему брину.

"То није ни њихова одговорност. Они су овдје изгубили изборе и у опозицији су и треба да дјелују на тај начин. За разлику од њих, за мене је важније да се право на политичко представљање и легитимни избор Републике Српске очува јер је то трајно право. Пројеката ће бити, и ових и неких других, и углавном неће бити изгубљени. То у сваком случају превазилази интерес и оно што би Шаровића и Бореновића требало да брине", закључио је Додик.

(Срна)

Коментари / 80

Оставите коментар
Name

цирбес

18.10.2019 06:41

Људи висе не вјерују у промјене и сада само гледају како да оду одавде. То види свако кад се окрене око себе. Висе нема масе народа за промјене. Људи су схватили да је политика приватни бизнис, да њих нема у том бизнису и да је зивот овдје само губљење времена ко год био на власти. Задња прилика за неке промјене у систему су мозда били протести 2014. Остаје вам само да типкате губеци вријеме и мислеци како це се несто десити само од себе. Овдје је сијело заврсено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

примитивно

18.10.2019 07:05

Овај цовиек је цијелу кариеру градио на конфликтима и интригама а народ изгледа воли те егзотицне серије узиво и даје му подрску

Name

Л.W.

18.10.2019 07:14

Ко о цему ти ваљас исти уср...и текст на сваком прилогу ,мозда си плацен за то.Ваљда знас из историје скорасње да такви твоји ставови не дрзе пуно воде, додје вријеме као ово сада и све се распада.Промјене це доци и треба се залагати за промјене. Ова власт је на измаку, и лако рјесива то сви знају,рјесење се само намецеЦисто сумњам да це се јос дуго цекати на реализацију рјесења

Name

Робин худ

18.10.2019 07:31

Ево Рудоња све ти вјерујемо, бас си ти цовјек од ријеци. Када је СФОР са тенковима и хеликоптерима хватао "Адиле Османовице" и остале да тебе са два посланика од 83 доведу на цело владе онда није била издаја? Ма ја би се удрузио са дјаволом, ма кавим дјаволом са Павелицем и Хитлером би у коалицију да тебе испратим на смет;љисте историје заувјек.

Name

СТРАДИЈА

18.10.2019 07:55

Да смо народ нормалан не би овакви могли бити вође!Дакле,до нас је!

Name

Михајло

18.10.2019 07:59

Рудоња је класицна будалетина.

Name

ВРС

18.10.2019 08:02

Овај је дефинитивно будалетина невидјена!!! Сад зове на јединство , сад издајници... само цекам тај дан да му додје КРАЈ а вијеруј те да неце власт дати мирним путем.!!!

Name

изум

18.10.2019 08:24

Стварно је овај Додик чудо невиђено. Утјерао је народ у биједу, сав осим својих играча на битним функцијама које је и саам поставио. Сад он нама сиромасима прича како он ради све за народ а блокира рад свега што је у додиру са њим. Нико му од ових више ништа не вјерује већ гледа како побјећи па гдје било од његове "доброте". Нека му Бог даа све овако како је он нама дао.

Name

АГОНИЈА

18.10.2019 08:27

Српска банкротирала одрзавају је у зивоту продајом врједносних папира. А власник српске се бави лазима и глупим прицама којима нас дави вец висе од 10г. Јад бједа и једномље,

Name

Ре

18.10.2019 09:26

Све истинито саровиц је теска лопина

Name

...РЕ

18.10.2019 10:16

ШАЉЕ ДОДИК ОТРОВНЕ СТРЕЛИЦЕ ПРЕМА СВОЈОЈ БРАЋИ ДЈОКИЋУ И ПАВИЋУ А КАКО ОНДА НЕБИ ПРЕМА ШАРОВИЋУ?

Name

Ре ре

18.10.2019 10:25

Само Шаровић..?.Па све су лопине од оних старих СДСа ко их не зна нек се мало врати у прошло вријеме.....Глуме поштење и патриотизам и крију се иза тога....

Name

Мањача

18.10.2019 11:40

Овај човек напада србе и муслимане а хрвате окива у злато питам се ЗАШТО.

Name

Горан

18.10.2019 16:26

Браво за Додика, браво за Републику Српску, ниста са федерацијом, само брига за Србе и лојалне градјане Републике Српске.

Name

Лактаси

18.10.2019 06:44

А јес бизон прави..само он и нико висе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.10.2019 07:55

Додо не узима редовно терапију!!!!!!

Name

Гојко

18.10.2019 09:57

Вама треба доктор, човек је све лепо рекао!

Name

Брандо

18.10.2019 06:45

Велицанствена варалица лазов и не цовјек, је овај Милорад. Сваки дан нова лаз из његових отровних уста и тако укруг 15 година. А ти народе поцркај док он краде свакодневно, лоповија мафија. Ово је узас ста са њим дозивљавамо из дана у дан из сата у сат. Врхунски преварант подлац и Битанга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марлон

18.10.2019 07:27

Свака част за текст.

Name

народе

18.10.2019 06:49

погледајте понашање овог дезертера криминалца до кад ће га трпити поштени српски народ треба изаћи на улице и захтјевати да ова криминална хоботница падне заувијек нека се сада пале крезуби на његову причу како је он велики србин овдје треба под хитно интервенисат охр и смјенити ни стрпати у затвор овог лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.10.2019 08:46

БАШ ТАКО!!!!!!!

Name

ЖИКА Ж

18.10.2019 06:50

Милееееееееее, много си постао нервозан..... ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стаљин

18.10.2019 06:50

Баја не конта да је Мирко писмен пилитицар и да није полтрон. Јака БиХ јаки ентитети Ти препадај и обецавај, пси лају каравани пролазе У федерацији твој брат цовиц ради по твом рецепту и нигдје не стизе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

18.10.2019 06:50

Људи пуко је са Трампом се пореди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

18.10.2019 07:04

Хахахахах ма пуко је ба ко петарда хајд додји на моје имање па реци овоје твоје овоје РС има скинес на момо имању а ланес у Лактасима.

Name

И.Сарајево

18.10.2019 06:52

Само нас рат спасава,назалост,(уколико га не смијене)од ове наказе рудоње,овако се висе немозе нити се мозе трпјети његово негирање и мрзња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

18.10.2019 06:53

Власт је ко морска вода сто је пијес све ти се висе пије..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

18.10.2019 06:55

Гдје си бо 90их кад се стварала РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За рала

18.10.2019 10:04

Дје је био знамо сви Ал додо је оцерупа ДОМАЦИНСКИ. Унисти српску републику И народ а за њу недаде ни капатку зноја.

Name

Додик повуци ручну ,!!!!!!

18.10.2019 07:01

Додику стварно треба рећи да је стварно висе доста , ако се треба лијечит а изгледа да треба већ одавно. Нек пусти више напаћени народ на миру. Све шале и пријетње на Страну ал прелази све границе стрпљена. Додику је боље да повуче ручну јер изгледа да је давно шкртији са пута , већ се дуже вријеме вози каналом који га одводи у провалију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

18.10.2019 07:02

Нудио си Баја сарадњу са свима гдје видиш још коју празну фотељу за своје неспособне полтроне из СНСДа. То је суштина приче. Уништили сте РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2019 07:02

Кад помисли човјек да МД дотакао снобови дна он га још висе подкопа. Овај човјек је у живом пјеску. Тоне а не осјећа или не мари? Против државе је а хоће Српском народу боље? Па сретно и њему и свима ко га подржава .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

18.10.2019 07:07

Браво.Сиротињи требају ове глупости, а не бољи зивот.

Name

Милан

18.10.2019 07:09

Која јајара, напада човјека који је у Сарајеву одрадио посао који до сада нико није те је љубоморан на његов успјех, стално лажима завадја србе и врши подјелу. Додик својим лажима издаје србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

18.10.2019 08:20

комуњарски фазони прерадјени за сељацки менталитет.

Name

Еx

18.10.2019 07:10

Додик заборавља да је он у акцизној коалицији? Све унистио и пласира лази. Покупио сав сљам у странку. Постени цланови СНСД разоцарани и огорцени. Он то не види. РС је унистио и протјерао народ. Сад лазима скреце пазњу са горуцих проблема. Фујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

18.10.2019 08:24

Кажете : "поштени чланови СНСД-а"? То би било исто као да кажете : Поштена дјевојка у куплерају. Или , поштен међу лоповима. Или , светац међу убицама. Или , ...

Name

Ре Распутцхин

20.10.2019 09:50

Браво за коментар!

Name

Испирање мозга

18.10.2019 07:18

Тужна чињеница је да се на насловним странама новина и интернет портала свакодневно објављују изјаве лица које су толико пута износиле лажне и контрадикторне изјаве у току своје политичке каријере. Раде то и режимски медији и новине, али на жалост и они који су под утицајем опозије. На тај начин се даје значај погубној политици која деценијама држи грађане као таоце исте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзо

18.10.2019 07:21

Милокраде, Милокраде... Ти поцињес забављати нас. БиХ није састављена од РС и Федерације, ова два ентитета постоје као унутрасња организација и потцињени су дрзави Босни. Ти као цлан предсједниства би то требао знати. То сто ти неволис и то сто цинис против дрзаве у цијем предсједнуству сједис и узимас богами фину плату је друга свар. А ја се надам да це се неко ваљда једном сјетити да покрене кривицни пиступак против твог опструирања свега сто се тице дрзаве цији си и сам градјанин. Искрено се надам да је вец сазрело и да полозис рацун за све зло и све пљацке које су се догодиле у РС под твојим "кисобраном" Зиви били па видјели...!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Дзо 18.10.2019 09:21

20.10.2019 21:47

Он ништа не опструира. Он само глуми да опструира. Уствари, он се веома добро слаже и са Изетбеговићем и даље наставља сарадњу са Човићем. Они сви заједно у главу ј*б* своје гласаче и тако остају а власти деценијама. Као и поменутој двојици, исти је и Додиков циљ - огулити своје саплеменике, своје стадо оваца.

Name

Оља

18.10.2019 07:23

Диктатор Миле,црце од јада,није сјео у фотеље своје лопиве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

18.10.2019 07:23

баја нервозан си..лијепо ти је рецено да си пустен низ воду..али де зив био поведи своје папке ..прво омера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

18.10.2019 07:27

Страшно, човјек који се поноси што има доста унуцади, нека су му жива и здрава, али да толико лаже и завадја србе, страшно. Како може погледати унуцима у очи са толиким лажима. Како је тој дјеци кад сазнају имају дједа лажова. Ја сам дјед, кад би нешто слагао не бих се могао појавити пред своју прелијепу унуцицу, а он.........

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

18.10.2019 08:29

Гени су чудо а тек кућно васпитање па управо због тога "велики баја" и говори све ово а због претходно наведеног нисам сигуран да му се и унуци не би угледали на њега. Дјеца , према ономе што је видљиво , већ јесу.

Name

бурке

18.10.2019 07:30

А он са два посланика и тенковима НАТО-а дошао на власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

18.10.2019 07:57

Бурле ће предати кад тад власт народном господину Шаровићу, и бити ухапшен са својим криминалцима СНСД, ДНС и СП.

Name

ре бл

18.10.2019 10:17

Да бог да

Name

БЛ -ре

18.10.2019 11:32

Из вашег коментара у божије уши да се то што је могуће прије деси, ако бог да, да доживимо ту скору срећу у РС Амин.

Name

соколац

18.10.2019 07:32

Ја што нас овај дрекавац испрепада.Немој нас више бранити.Само што му сузе нису потекле.Острвио се на новац,ма докле више.Нико те у свијету више не бенда ни за шта, пусти нас да живимо.Коначно те сконто и Марко без његових сто хиљада гласова веби те нигдје било ни тебе ни Жељке.Само напријед Мирко ,напријед Марко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лимун

18.10.2019 07:40

Ваљда је логицно ако је јака дрзава да је јак и ентитет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

18.10.2019 07:41

Није ми јасно како предсједником или било којом значајном функцијом може бити личност која има психијатријску дијагнозу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2019 08:22

али зато има и врло цијењену диплому за месара. Мислис ли да је нарид заслузио боље од њега, наставнице и диспецера? Ко је овај народ клео, није дангубио.

Name

чобмее

18.10.2019 07:42

Не опјевана будала, примјера је безброј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.10.2019 07:58

Није Саровиц рекао да га не интересује ста казе Скупстина Републике Српске него је рекао не интересује га ста казу издајници Републике Српске и њихови папци.Зато драги нас Додик престани да лазес народ јер си ти највеце зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

18.10.2019 08:01

Само Миле никако конкретно да каже која је то издаја, на шта тачно мисли

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

18.10.2019 08:14

Има ли јос будала које те слусају???

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.10.2019 08:25

ОВО ЈЕ ПРОИЗВОД ПРЕВАРЕ ТЗВ "МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ" КОЈА ГА ЈЕ ДОВЕЛА НА ТЕНКОВИМА И ДАЉЕ ГА КАО "ТРПИ"... А ОН И ДАЉЕ ИЗВРШАВА ЊИХОВЕ ЗАДАТКЕ А КРАЈЊИ ЈЕ НЕСТАНАК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.. И УСПЈЕВА У ТОМЕ ВЕОМА ДОБРО, ЕКОНОМСКИ ЈЕ УНИШТИО, А НАРОДОМ МАНИПУЛИШЕ И ДАЉЕ УЗ ЊИХОВ БЛАГОСЛОВ СА НОВЦЕМ НАРОДА КОЈИ БЕЗОБРАЗНО ОТИМА СВАКУ СЕКУНДУ У ДАНУ. НАРОДЕ У ПАМЕТ. НЕ ДОЗВОЛИ ДА У ТВОЈЕ ИМЕ ОВО РАДИ, ЛАЖИРА ИЗБОРЕ, ИСКРИВЉУЈЕ ИСТИНУ, ТРГУЈЕ ИНТРЕСИМА НАРОДА, КРАДЕ, ПЉАЧКА.... СРАМОТА ШТО МУ СВИ ТО ОМОГУЋАВАЈУ... МОРАМО НЕСТАТИ УЗ ОВАКВЕ БОЛИДЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

18.10.2019 08:48

Све је тачно и треба се одати признање западу јер је усавршио превару. "Велики баја" је њихов политички перпетуум мобиле. Они су му дали "почетну енергију" а он је даље сам црпи од и из овог народа. Те "енергије" (наравно , мисли се на новац) има толико да га у његовој бахатости може спријечити једино биологија.

Name

СВЕ ОБРАТНО

18.10.2019 08:36

СРПСКА СРАМОТО СВЕ СИ ПОГРЕШИО. ИЗДАЈНИЦИ СУ СВИ ОНИ КОЈЕ СВАКОДНЕВМО КУПУЈЕШ НАШИМ НОВЦЕМ : МИТРОВИЋ, СТЕВАНЋЕВИЋ, СТЕВАНДИЋ, ЧАВИЋ.... И НЕМА КРАЈА БРАНКОВИЋИМА. ИПАК ДОЛАЗИ БОЉЕ ВРИЈЕМЕ СА НАПРИЈЕД НАВЕДЕНИМ У ЗАТВОРУ А ТИ У ДОЖИВОТНОЈ РОБИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

18.10.2019 08:37

Сто нас увијек западну лудјаци и лопови?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исправно

18.10.2019 08:38

Саровиц је један велики Господин под број један много интелегентан и мисли свима добро у овој јадној и напаценој дрзави.Хоцемо дозволити да јос младих изадје из БиХ он ради само на томе да народ боље зиви у цјелој БиХ.Имате подрзку од мене гос.Саровиц само напријед имас подрзку вецине у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.10.2019 09:17

Слазем се ста Саревиц ради само напријед.

Name

мицо

18.10.2019 08:38

Стварно треба имати желудац па слушати ову будалетину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

18.10.2019 08:44

ПАНИКА, ОДЕ У ФОЧУ, ДОЖИВОТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дупло голо

18.10.2019 08:55

Сутра у БГ долази Медведев, руски премијер и руски број четири (позицију 2 и 3 заузимају Лавров и Шојгу). И Додик Милораде биће тамо. А кад се врати биће по обичају надут и надувен новом порцијом политичких стероида, иза чега слиједи нова серија бахатих монолога, пријетњи, псовања, пљувања, лажи, обмана, петљанија. Ништа ново, празнина опет, празнина која бије и избија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

18.10.2019 08:59

Шаровић је пеницилин за Дудука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД ЈЕ ОДАБРАО

18.10.2019 10:03

Срби већег скота у новијој историји нису имали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАША КОАЛИЦИЈА

18.10.2019 10:18

Да ли је то та коалициба у којој си ваши кадрови са ЗАВРШЕНОМ СРЕДЊОМ ШКОЛОМ У ШИРОКОМ БРИЈЕГУ И КАО КАДРОВИ СУ САВЈЕТНИЦИ И ЧЛАНОВИ НАДЗОРНОГ ОДБОРА СРНЕ. КАКВА СРНА И РТРС ТАКВО И ЊЕНО РУКОВОДСТВО.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин Ал Нормалан

18.10.2019 10:55

Неки су брзо заборавили ста се десило када СФРЈ није функционисала. Колико год БИХ била накарадна опет је боља од било каквог крвопролица, за кога,за ста, цему ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад

18.10.2019 11:58

Сад цу вам исприцати како је додик путовао у кину као турист: Сета он пекингом дигао главу и разгледа лијево десно кад га види један кинез онако зацудјеног па га пита извините одакле сте ви а он це из РС!!! А кинез це а гдје је то колико становника имате а додик це ста колико становника? РС има 900 хиљада ! А кинез це па у ком хотелу сте одсјели??? Ово сам исприцао додик се понаса као да рс броји десетине милиона становника а невиди реалност да смо једно овеце кинеско село и то у распаду!! Ја сам убједјен да он зна да му је близу крај али он то мора до краја издрзати јер се много запетљао !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сад

18.10.2019 15:44

Мало становника, а има нас пуно мање од 900 хиљада, али зато Додо има млијарде. Има висе богаства од Меркелове, а у Њемацкој запосено 38 милиона људи. Јој ста мислите да је Додо у Њемацкој, па све би покрао и отисао на другу планету да зиви.

Name

Д

18.10.2019 12:11

Свака част све си реко,опозиција нека мало мисле главом,Боље нека размисле шта народ у РС жели,Ако нису знали ,одговор су добили прошле године у октомбру,чију политику је народ подржали

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

18.10.2019 12:18

Стукс,Баља...ко зна шта ово знаци,добро и јесте,ко не зна,шта да му радимо..јебен Баја,само сто није закопао ногом у земљу...хаха...зивим за дан кад це укинути ово за ста сам се борио..нажалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

инат це скупо костати

18.10.2019 12:26

,,Ја хоћу да каже јер је ово наш ентитет, ово је наша држава, није његово,,...цитат..Која дрзава Милораде,,,зар у рс не зиве и други народи који су на овај број спали идеологијом управо коју ти пропагирас,,ста би од социјалдемократе па се претвори у слобицу који је слицним инатом натоварио нато бомбрадовање србији....јел то оно ко је ста записхао његово...е па неце моци..видјецес...Знају се границе дрзаве БИХ,,само вам јос нису рекли...или је то вама у генима да зивите у лази као сто вам отац нације цосиц казе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

19.10.2019 03:17

Год- Саровицу недај се том психопати и његовим поданицима Ронхилу Рудоња Да ко год казе истину против је србства и РС Сви који су се слузи ли том филозофијом или су у Хагу или под земљом дасу слусати глас постеног србског народа неби били ту гдје су сада а постен србин је увијек доказано није издајник а није ни онај ко мрзи другога разлицитог него само казе истину

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадо докле цес ...

19.10.2019 08:27

ДОДО ВРИЈЕМЕ ТИ ЈЕ ДА ИДЕС ИЗ ПОЛИТИКЕ ТРЕБАЈУ ЉУДИ СКОЛОВАНИЈИ ОД ТЕБЕ МЛАДЈИ .ПОЛТРОН СТА ЈА КАЗЕМ САРОВИЦУ ТАКО ЦЕС ДА РАДИС У ПАРЛАМЕНТУ .ПРИВАТНА РС САМО СЕ ТИ БОРИС САМО АКО НИЈЕ КАКО ТИ КАЗЕС ОДМАХ ПАЉБА ПО ЦАСНИМ ЉУДИМА КОЈИ ОБАВЉАЈУ ДОБРО СВОЈУ ОБАВЕЗУ НА НИВОУ БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

19.10.2019 12:00

Г. Шаровицу, знај да си на правом путу, кад те додик критикује 100 % си у праву, а ако би те случајно хвалио, мијењај курс, на кривом си путу. Ц

ОДГОВОРИТЕ
Name

неверна беба

20.10.2019 08:01

Мозда су неки српски политицари из РС одлуцили да послусају Стипета Месица,који нам је рекао да гледамо према СА,а не према БГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ: @Дзо 18.10.2019 09:21

21.10.2019 03:52

Додику треба предах до избора @Дзо 18.10.2019 09:21 Додику треба предах до избора. У Предсједништву РБиХ Додик се скрасио да би се поново појавио као кандидат да замијени "бијеле чизмице" или Вишковића и тако нових 16 година на челу РС и свог пљачкашког СНСД тима. А онда ће бити испраћен у пензију, или ће можда, по Божјој воли посјетити покојног Давида Драгичевића...Са Додиком и ли без њега, живот иде даље! Свануће једном и грађанима Републике Српске, мислим свим нацијама које живе у њој.

ОДГОВОРИТЕ